Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 337  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu = "^eu_un_auth p0021061^"
  1. MATĚJOVÁ, Nikola. Uplatňovanie ochrany životného prostredia vo výrobe : bakalárska práca. Školiteľ: Andrej Dupaľ. Bratislava, 2023. 44 s.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce886 KBz IP adresy EU po prihlásení
    kniha

    kniha

  2. BREZNICKÝ, Milan. Komerčné a ekonomické predpoklady rozvoja výrobkov a výrobných procesov počas koronakrízy : bakalárska práca. Školiteľ: Andrej Dupaľ. Bratislava, 2023. 40 s.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce648.5 KBz IP adresy EU po prihlásení
    kniha

    kniha

  3. LONSKÝ, Martin. Súvzťažnosti a predpoklady procesného manažmentu výroby a logistiky : bakalárska práca. Školiteľ: Andrej Dupaľ. Bratislava, 2023. 38 s.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce748.5 KBz IP adresy EU po prihlásení
    kniha

    kniha

  4. STANO, Pavol. Novšie parametre štandardizácie, automatizácie, digitalizácie procesov a ich zhodnocovanie v podniku : bakalárska práca. Školiteľ: Andrej Dupaľ. Bratislava, 2023. 61 s.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Príloha1.1 MBz IP adresy EU po prihlásení
    Elektronická verzia práce1.9 MBz IP adresy EU po prihlásení
    kniha

    kniha

  5. GARAJ, Martin. Konfigurácia procesov v intenciách zoštíhľovania výroby a logistiky v podniku : diplomová práca. Školiteľ: Andrej Dupaľ. Bratislava, 2023. 71 s.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce2.1 MBverejne dostupné
    kniha

    kniha

  6. HREHA, Viktor. Logistika a riadenie dodávateľského reťazca v súčasnom rozvoji podniku : diplomová práca. Školiteľ: Andrej Dupaľ. Bratislava, 2023. 61 s.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce1.8 MBz IP adresy EU po prihlásení
    kniha

    kniha

  7. DUPAĽ, Andrej - BIELA, Alexandra. Kvalita ako výraz, disciplína a podmienka rozvoja výrobných a logistických procesov v podniku. In Ekonomika a manažment : vedecký časopis Fakulty podnikového manažmentu Ekonomickej univerzity v Bratislave. - Bratislava : Nadácia Manažér, 2022. ISSN 2454-1028, 2022, roč. 19, č. 1, s. 86-95 online. VEGA 1/0375/20. 1/0375/20, VEGA, Nová dimenzia rozvoja manažmentu výroby a logistiky pod vplyvom Industry 4.0 v podnikoch na Slovensku.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF292.2 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

  8. DUPAĽ, Andrej. Konvergentný, transformačný a situačný (novodobý) prístup k automatizácii, digitalizácii procesov v manažmente výroby a logistiky pod vplyvom Industry 4.0 a v podnikaní na Slovensku. In Dimenzia digitalizácie vo výrobe a logistike : recenzovaný zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM EU v Bratislave, 2022. ISBN 978-80-225-4981-3, s. 41-51 CD-ROM. VEGA 1/0375/20. 1/0375/20, VEGA, Nová dimenzia rozvoja manažmentu výroby a logistiky pod vplyvom Industry 4.0 v podnikoch na Slovensku.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené416.8 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok

  9. DUPAĽ, Andrej. Heuristický prístup, iniciatívy a permanencia procesov v podmienkach Industry 4.0 a podnikaní na Slovensku. In Výrobný a logistický manažment v ére technologickej revolúcie Industry 4.0 : recenzovaný monografický zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM EU v Bratislave, 2022. ISBN 978-80-225-5025-3, s. 44-56 CD-ROM. VEGA 1/0375/20. 1/0375/20, VEGA, Nová dimenzia rozvoja manažmentu výroby a logistiky pod vplyvom Industry 4.0 v podnikoch na Slovensku.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené446.7 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok

  10. MIŠÍKOVÁ, Natália. Diverzifikácia ako nástroj a možnosť uplatnenia udržateľnej výroby v priebehu krízy : bakalárska práca. Školiteľ: Andrej Dupaľ. Bratislava, 2022. 54 s.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce738.3 KBverejne dostupné
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.