Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 6  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu = "^eu_un_auth p0026743^"
  1. PŘÍVARA, Jan et al. Systémová analýza faktorov a spôsobov formovania verejného sektora v SR a ich komparácia v medzinárodnom meradle : názov 3. etapy riešenia : Reforma verejnej správy z hľadiska podmienok pre hospodársky rozvoj priestorových ekonomík. Bratislava : Výskumný ústav národohospodársky EU, 2000. 77 s. Štúdie. ISSN 1335-1419. [Počet ex. : 2, z toho voľných 2, prezenčne 0]
  2. Spoločný európsky priestor a postavenie Slovenska pri jeho formovaní z pohľadu ekonomickej vedy. Medzinárodná vedecká konferencia. Spoločný európsky priestor a postavenie Slovenska pri jeho formovaní z pohľadu ekonomickej vedy. Bratislava : Výskumný ústav národohospodársky EU, 1999. 164 s. ISBN 80-225-1260-5. [Počet ex. : 4, z toho voľných 3, prezenčne 1]
  3. STANEKOVÁ, Eva et al. Systémová analýza faktorov a spôsobov formovania verejného sektora v SR a ich komparácia v medzinárodnom meradle : vzájomné súvislosti medzi verejnou správou a verejnou ekonomikou v podmienkach jej reformy - názov 2. etapy riešenia. Bratislava : Ekonomická univerzita, VÚNH, 1999. 82 s. Štúdie. ISSN 1335-1419. [Počet ex. : 2, z toho voľných 2, prezenčne 0]
  4. PŘÍVARA, Jan et al. Systémová analýza faktorov a spôsobov formovania verejného sektora SR a ich komparácia v medzinárodnom meradle. Bratislava : Výskumný ústav národohospodársky EU, 1998. 99 s. Štúdie. ISSN 1335-1419. [Počet ex. : 2, z toho voľných 2, prezenčne 0]
  5. DROZDOVÁ, Daniela - GRUBIAKOVÁ, Slávka - STANEKOVÁ, Eva. K aktuálnym otázkam postavenia verejného sektora v SR. Ved. red. Eva Staneková. 1. vyd. Bratislava : VÚNH EU, 1997. 44 s. Štúdie. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  6. GRUBIAKOVÁ, Slávka - STANEKOVÁ, Eva. Postavenie a význam verejného sektora v ekonomike štátu. Red. Eva Staneková. 1. vyd. Bratislava : VÚNH EU, 1995. 21 s. Diskusné materiály. ISSN 1335-1346. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.