Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 377  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu = "^eu_un_auth p0029081^"
  1. KRNÁČOVÁ, Paulína - JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka. Tovaroznalectvo potravinárskeho tovaru : praktikum. Recenzenti: Alica Lacková, Igor Kačeňák, Vanda Rogovská. 1. vydanie. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2020. 183 s. [9,15 AH]. ISBN 978-80-225-4695-9.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené5 MBdostupné po prihlásení
    elektronická kniha

    elektronická kniha

  2. TRAJDOVÁ, Petra. Porovnanie ceny a výživnej hodnoty biopotravín s konvenčnými potravinami : diplomová práca. Školiteľ: Alica Lacková. Bratislava, 2020. 82 s.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Príloha2.3 MBz IP adresy EU po prihlásení
    Elektronická verzia práce2.1 MBz IP adresy EU po prihlásení
    kniha

    kniha

  3. BRINZOVÁ, Ivana. Inovácie v potravinárskom priemysle : diplomová práca. Školiteľ: Alica Lacková. Bratislava, 2020. 65 s.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce1.5 MBz IP adresy EU po prihlásení
    kniha

    kniha

  4. LABOŠOVÁ, Barbara. Nové potraviny a ich uvádzanie na jednotný európsky trh : diplomová práca. Školiteľ: Alica Lacková. Bratislava, 2020. 61 s.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce2.5 MBverejne dostupné
    kniha

    kniha

  5. PRITULSKA, N. et al. Plant-based Milk Analogues in the Nutrition of People with Nutrition-dependent Non-infectious Diseases. - Registrovaný: Web of Science. In Journal of Food Science and Technology. - Odessa : Odessa national academy of food technologies. ISSN 2409-7004, 2020, vol. 14, no. 2, pp. 11-24 online.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF966.7 KBverejne dostupné
    článok

    článok

  6. JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka et al. Melamine as a Component of Dishes and Kitchen Utensils. Case Studies of Dangerous Product for Consumer Health. - Registrovaný: Scopus. In Przemysł chemiczny. - Warsaw : Wydawnictwo Sigma-Not. ISSN 0033-2496, 2020, rok. 99, i. 2, s. 254-259 online. (2020 - Current Contents). 015/RID/2018/19.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené8.9 MBdostupné po prihlásení
    článok

    článok

  7. LACKOVÁ, Alica. Spotrebiteľský prístup k dizajnu a ekológii obalov potravinárskych výrobkov. In Desire. Design and Research in Business. International Scientific Conference. Desire. Design and Research in Business : Proceedings of the of the International Scientific Conference. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2020. ISBN 978-80-225-4705-5, s. 62-69 online. VEGA 1/0543/18.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené381 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok

  8. HLAVATÝ, Ivan - LACKOVÁ, Alica - KARKALÍKOVÁ, Marta. Systémy manažérstva environmentu ako významný spoločenský prínos. In Studia commercialia Bratislavensia : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. - Bratislava : Ekonomická univerzita v Bratislave, 2020. ISSN 1339-3081, 2020, roč. 13, č. 1, s. 13-24 online. VEGA 1/0543/18.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF519.9 KBverejne dostupné
    článok

    článok

  9. KRNÁČOVÁ, Paulína - JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka. Tovaroznalectvo potravinárskeho tovaru : zadania na cvičenia. Recenzentky: Alica Lacková, Vanda Rogovská. 1. vydanie. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2020. 92 s. [3,88 AH]. ISBN 978-80-225-4696-6. [Počet ex. : 12, z toho voľných 10, prezenčne 2]
  10. MOTUZKA, Iuliia - LACKOVÁ, Alica - JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka. Consumer Rights Protection: The Priorities of the European Union. In Tovari i rinki : Mižnarodnij naukovo-praktičnij žurnal. - Kyiv : National University of Trade and Economics. ISSN 1998-2666, 29, no. 1, (2019.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF26 MBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.