Výsledky vyhľadávania

  1. LACKOVÁ, Alica - ZSAPKOVÁ, Eleonóra. New Products and Their Launching on the Food Market. In Marketing and Market Facing Product and Technological Innovations : Monograph. - Częstochowa : Oficyna Wydawnicza Stowarzyszenia Menedżerów Jakości i Produkcji, 2018. ISBN 978-83-63978-75-4, pp. 110-134 [1,28 AH]. VEGA 1/0670/16.
    článok

    článok


  2. ŽILINČÁROVÁ, Valentína. Využívanie biopotravín v zariadeniach spoločného stravovania : diplomová práca. Školiteľ: Alica Lacková. Bratislava, 2018. 62 s.
    kniha

    kniha


  3. LACKOVÁ, Alica - KARKALÍKOVÁ, Marta. Identifying the Impact of Consumer Behavior on Food Sales in the Slovak Republic. In International Conference on Business, Management and Accounting (IBSM). The 5th 2018 IBSM International Conference on Business, Management and Accounting : [proceedings] [elektronický zdroj]. - Jakarta : CAAL International Education Organizer, Training And Consulting, 2018. ISBN 978-602-72911-5-7, pp. 169-178 CD-ROM. VEGA 1/0670/16.
    článok

    článok


  4. KARKALÍKOVÁ, Marta - LACKOVÁ, Alica. Food Quality and Safety From a Consumer Perspective. In International Conference on Business, Management and Accounting (IBSM). The 5th 2018 IBSM International Conference on Business, Management and Accounting : [proceedings] [elektronický zdroj]. - Jakarta : CAAL International Education Organizer, Training And Consulting, 2018. ISBN 978-602-72911-5-7, pp. 135-143 CD-ROM. VEGA 1/0670/16.
    článok

    článok


  5. KARKALÍKOVÁ, Marta - LACKOVÁ, Alica. Perspektívy integrovaných systémov manažérstva ako konkurenčná výhoda. In Stav a perspektívy systémov manažérstva ako konkurenčná výhoda : zborník vedeckých statí [elektronický zdroj]. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2018. ISBN 978-80-225-4445-0, s. 31-36 CD-ROM. VEGA 1/0670/16.
    článok

    článok


  6. LACKOVÁ, Alica - KARKALÍKOVÁ, Marta. Spotreba a podpora predaja domácich potravín na Slovensku. In Stav a perspektívy systémov manažérstva ako konkurenčná výhoda : zborník vedeckých statí [elektronický zdroj]. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2018. ISBN 978-80-225-4445-0, s. 55-63 CD-ROM. VEGA 1/0670/16.
    článok

    článok


  7. JAROSSOVÁ, Malgorzata A. et al. Characteristics of Selected European Associations Promoting Organic Farming Practices and Development in this Field. In International Conference on European Integration 2018. International Conference. International Conference on European Integration 2018 : Proceedings of the 4th International Conference on European Integration 2018 : May 17 – 18, 2018 Ostrava, Czech Republic [elektronický zdroj]. - Ostrava : VŠB - Technical University of Ostrava, 2018. ISBN 978-80-248-4169-4. ISSN 2571-029X, p. 575-583 online.
    článok

    článok


  8. KARKALÍKOVÁ, Marta - LACKOVÁ, Alica. Factors influencing integration of management systems. In Current trends in commodity science : [proceedings] : selected aspects of organization, product and process management. - Poznań : Faculty of commodity science, Poznań university of economics & business, 2017. ISBN 978-83-948206-2-6, pp. 63-71. VEGA 1/0670/16.
    článok

    článok


  9. ROGOVSKÁ, Vanda. Kvalita ako významný faktor konkurencieschopnosti vybraných potravinárskych produktov Slovenska v európskom hospodárskom priestore, s dôrazom na krajiny Vyšehradskej štvorky : dizertačná práca. Školiteľ: Alica Lacková. Bratislava, 2017. 139 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    kniha

    kniha


  10. LUKÁCSOVÁ, Laura. Vývoj spotreby slovenských potravinárskych výrobkov : diplomová práca. Školiteľ: Alica Lacková. Bratislava, 2017. 70 s.
    kniha

    kniha