Výsledky vyhľadávania

  1. LACKOVÁ, Alica - ZSAPKOVÁ, Eleonóra. New Products and Their Launching on the Food Market. In Marketing and Market Facing Product and Technological Innovations : Monograph. - Częstochowa : Oficyna Wydawnicza Stowarzyszenia Menedżerów Jakości i Produkcji, 2018. ISBN 978-83-63978-75-4, pp. 110-134 [1,28 AH]. VEGA 1/0670/16.
    článok

    článok


  2. ŽILINČÁROVÁ, Valentína. Využívanie biopotravín v zariadeniach spoločného stravovania : diplomová práca. Školiteľ: Alica Lacková. Bratislava, 2018. 62 s.
    kniha

    kniha


  3. KARKALÍKOVÁ, Marta - LACKOVÁ, Alica. Food Quality and Safety From a Consumer Perspective. In International Conference on Business, Management and Accounting (IBSM). The 5th 2018 IBSM International Conference on Business, Management and Accounting : [proceedings]. - Jakarta : CAAL International Education Organizer, Training And Consulting, 2018. ISBN 978-602-72911-5-7, pp. 135-143 CD-ROM. VEGA 1/0670/16.
    článok

    článok


  4. LACKOVÁ, Alica - KARKALÍKOVÁ, Marta. Identifying the Impact of Consumer Behavior on Food Sales in the Slovak Republic. In International Conference on Business, Management and Accounting (IBSM). The 5th 2018 IBSM International Conference on Business, Management and Accounting : [proceedings]. - Jakarta : CAAL International Education Organizer, Training And Consulting, 2018. ISBN 978-602-72911-5-7, pp. 169-178 CD-ROM. VEGA 1/0670/16.
    článok

    článok


  5. KARKALÍKOVÁ, Marta - LACKOVÁ, Alica. Identifying Benefits of a Management System in the Context of Globalization. In Globalization and Its Socio-Economic Consequences. International Scientific Conference. Globalization and Its Socio-Economic Consequences (Part II. – Behavioural Economics) : Proceedings of 18th International Scientific Conference, 10th–11th October 2018, Rajecke Teplice, Slovak Republic. - Zilina : University of Zilina, 2018. ISBN 978-80-8154-249-7. ISSN 2454-0943, pp. 584-591 online. VEGA 1/0670/16.
    článok

    článok


  6. KARKALÍKOVÁ, Marta - LACKOVÁ, Alica. Perspektívy integrovaných systémov manažérstva ako konkurenčná výhoda. In Stav a perspektívy systémov manažérstva ako konkurenčná výhoda : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2018. ISBN 978-80-225-4445-0, s. 31-36 CD-ROM. VEGA 1/0670/16.
    článok

    článok


  7. LACKOVÁ, Alica - KARKALÍKOVÁ, Marta. Spotreba a podpora predaja domácich potravín na Slovensku. In Stav a perspektívy systémov manažérstva ako konkurenčná výhoda : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2018. ISBN 978-80-225-4445-0, s. 55-63 CD-ROM. VEGA 1/0670/16.
    článok

    článok


  8. KARKALÍKOVÁ, Marta - LACKOVÁ, Alica. Bezpečnosť potravín z pohľadu spotrebiteľov a výrobcov. In Vedecké state Obchodnej fakulty 2018/1 : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2018. ISBN 978-80-225-4507-5, s. 86-94.
    článok

    článok


  9. LACKOVÁ, Alica - KARKALÍKOVÁ, Marta. Attitudes and Opinions of Slovak Consumers Towards Functional Foods. In Commodity Science - Traditions and Actuality. International Scientific Conference. Commodity Science - Traditions and Actuality : Proceedings of Thirteen Scientific Conference with International Participation, Varna, (Bulgaria), October 18th - 19th, 2018. - Varna : Nauka i ikonomika, 2018. ISBN 978-954-21-0977-8, s. 106-112. VEGA 1/0670/16.
    článok

    článok


  10. KARKALÍKOVÁ, Marta - LACKOVÁ, Alica. Environmental Management Systems and its Benefits for Organization. In Commodity Science - Traditions and Actuality. International Scientific Conference. Commodity Science - Traditions and Actuality : Proceedings of Thirteen Scientific Conference with International Participation, Varna, (Bulgaria), October 18th - 19th, 2018. - Varna : Nauka i ikonomika, 2018. ISBN 978-954-21-0977-8, s. 188-195. VEGA 1/0670/16.
    článok

    článok