Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 86  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu = "^eu_un_auth p0055026^"
  1. JONIAKOVÁ, Zuzana et al. Riadenie ľudských zdrojov. Recenzenti: Katarína Stachová, Nadežda Jankelová. 2. vydanie. Bratislava : Wolters Kluwer SR, 2022. 454 s. ISBN 978-80-571-0512-1. [Počet ex. : 10, z toho voľných 1, prezenčne 2]
  2. LJUDVIGOVÁ, Ivana - PROCHÁZKOVÁ, Katarína. Vodcovstvo : teória a prípadové štúdie. Recenzenti: Emília Papulová, Rudolf Gálik. 1. vydanie. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2018. 247 s. [16,79 AH]. ISBN 978-80-225-4529-7. [Počet ex. : 12, z toho voľných 9, prezenčne 2]
  3. KAREL, Matej. Vzťah motivácie zamestnancov a ich spokojnosti s prácou : diplomová práca. Školiteľ: Rudolf Gálik. Bratislava, 2017. 68 s.
    kniha

    kniha

  4. KAJZER, Róbert. Osobnosť a jej kritéria v procese výberu zamestnancov : diplomová práca. Školiteľ: Rudolf Gálik. Bratislava, 2017. 79 s.
    kniha

    kniha

  5. KRISTOVÁ, Michaela. Návrh zamestnaneckých výhod v podniku : diplomová práca. Školiteľ: Rudolf Gálik. Bratislava, 2016. 71 s.
    kniha

    kniha

  6. CISÁRIKOVÁ, Katarína. Spokojnosť zamestnancov so zamestnaneckými výhodami : bakalárska práca. Školiteľ: Rudolf Gálik. Bratislava, 2016. 46 s.
    kniha

    kniha

  7. KAMAS, Martin. Zamestnanecké výhody ako nástroj udržania zamestnancov v podniku : diplomová práca. Školiteľ: Rudolf Gálik. Bratislava, 2016. 86 s.
    kniha

    kniha

  8. JÁNOŠOVÁ, Natália. Zamestnanecké výhody - ciele manažmentu a postoje zamestnancov : bakalárska práca. Školiteľ: Rudolf Gálik. Bratislava, 2016. 48 s.
    kniha

    kniha

  9. RYBÁRIKOVÁ, Alexandra. Dôležitosť zamestnaneckých výhod ako faktor spokojnosti zamestnancov s prácou : diplomová práca. Školiteľ: Rudolf Gálik. Bratislava, 2016. 75 s.
    kniha

    kniha

  10. GÁLIK, Rudolf. Fluktuácia: negatívny jav pre podniky i zamestnancov. In Zisk manažment. - Žilina : Poradca podnikateľa, 2016. ISSN 1339-2433, 2016, roč. 8, č. 11, s. 20-22.
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.