Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 56  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu = "^eu_un_auth p0057214^"
  1. ŠTEFKO, Róbert - DŽUKA, Jozef - LAČNÝ, Martin. Factors Influencing Intention to Go on a Summer Holiday During the Peak and Remission of the Covid-19 Pandemic. In Ekonomický časopis : časopis pre ekonomickú teóriu, hospodársku politiku, spoločensko-ekonomické prognózovanie. - Bratislava : Ekonomický ústav SAV : Prognostický ústav SAV, 2022. ISSN 0013-3035, 2022, roč. 70, č. 2, s. 144-170.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF269.8 KBverejne dostupné
    článok

    článok

  2. NEMEC, Peter - ŠTEFKO, Róbert - KUBÁK, Matúš. Better Environmental Value Using Public Procurement: Evidence from Visegrad Group Countries. In Finance a úvěr : Czech Journal of Economics and Finance. - Praha : UK Praha, Fakulta sociálních věd, 2022. ISSN 2464-7683, 2022, vol. 72, no. 4, pp. 296-327.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF721.2 KBverejne dostupné
    článok

    článok

  3. ŠTEFKO, Róbert et al. Analytical Study on Adventure Tourism Destination Management Concerning Expenditure on Adventure Activities. - Registrovaný: Scopus, Registrovaný: Web of Science. In Polish Journal of Management Studies. - Czestochowa : Faculty of Management, Czestochowa University of Technology. ISSN 2081-7452, 2021, vol. 24, no. 1, pp. 373-391 online. APVV-17-0166.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené491.7 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok

  4. NOVACKÁ, Ľudmila. Súčasnosť cestovného ruchu v trajektórii budúcnosti. Vedecká recenzia: Róbert Štefko, Dagmar Škodová Parmová. 1. vydání. Zlín : Radim Bačuvčík - VeRBuM, 2020. 370 s. Dostupné na : <https://of.euba.sk/www_write/files/veda-vyskum/publikacie/2021-1-19-novacka-sucasnost-cr.pdf> ISBN 978-80-88356-05-9.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF10.3 MBverejne dostupné
  5. STAŇO, Roman. Nové trendy gastronómie v komerčnej ponuke cestovného ruchu. In Súčasnosť cestovného ruchu v trajektórii budúcnosti. - Zlín : Radim Bačuvčík - VeRBuM, 2020. ISBN 978-80-88356-05-9, s. 313-338 [1,382 AH] online.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené316.6 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok

  6. LITOMERICKÝ, Juraj. Zmeny v dopyte a v ponuke kultúrneho cestovného ruchu po roku 2020. In Súčasnosť cestovného ruchu v trajektórii budúcnosti. - Zlín : Radim Bačuvčík - VeRBuM, 2020. ISBN 978-80-88356-05-9, s. 273-312 [2,323 AH] online.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené526.8 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok

  7. NOVACKÁ, Ľudmila - KÓŇA, Jakub. Digitalizácia zdieľanej ekonomiky v podmienkach cestovného ruchu. In Súčasnosť cestovného ruchu v trajektórii budúcnosti. - Zlín : Radim Bačuvčík - VeRBuM, 2020. ISBN 978-80-88356-05-9, s. 244-271 [1,759 AH] online.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené2 MBdostupné po prihlásení
    článok

    článok

  8. NOVACKÁ, Ľudmila - FRASCH, Alexander. Krízy v cestovnom ruchu a ich konsekvencie v osobnej leteckej doprave. In Súčasnosť cestovného ruchu v trajektórii budúcnosti. - Zlín : Radim Bačuvčík - VeRBuM, 2020. ISBN 978-80-88356-05-9, s. 57-89 [2,123 AH] online.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené2.2 MBdostupné po prihlásení
    článok

    článok

  9. KUBIČKOVÁ, Viera - BENEŠOVÁ, Dana. Vplyv inovačného prostredia ekonomiky na cestovný ruch. In Súčasnosť cestovného ruchu v trajektórii budúcnosti. - Zlín : Radim Bačuvčík - VeRBuM, 2020. ISBN 978-80-88356-05-9, s. 29-56 [1,796 AH] online.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené503.2 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok

  10. BAŽÓ, Ladislav - ČUKANOVÁ, Miroslava. Progresívne manažérske nástroje orientované na spokojnosť klienta. In Súčasnosť cestovného ruchu v trajektórii budúcnosti. - Zlín : Radim Bačuvčík - VeRBuM, 2020. ISBN 978-80-88356-05-9, s. 216-243 [1,690 AH] online.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené2.2 MBdostupné po prihlásení
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.