Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 5  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu = "^eu_un_auth p0059037^"
  1. KITA, Pavol. [Hybné sily trhu služieb v procese globalizácie, internacionalizácie integrácie]. In Studia commercialia Bratislavensia : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave = scientific journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2009. ISSN 1337-7493, 2009, roč. 2, č. 5, s. 160-161. Recenzia na: Hybné sily trhu služieb v procese globalizácie, internacionalizácie a integrácie / Valéria Michalová a kolektív. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2008. - ISBN 978-80-225-2533-6.
    článok

    článok

  2. MICHALOVÁ, Valéria. Hybné sily trhu služieb v procese globalizácie, internacionalizácie a integrácie. In Studia commercialia Bratislavensia : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave = scientific journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2008. ISSN 1337-7493, 2008, roč. 1, č. 2, s. 81-93. VEGA 1/3774/06.
    článok

    článok

  3. MICHALOVÁ, Valéria et al. Hybné sily trhu služieb v procese globalizácie, internacionalizácie a integrácie. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2008. 163 s. [11,812 AH]. VEGA 1/3774/06. ISBN 978-80-225-2533-6. [Počet ex. : 5, z toho voľných 5, prezenčne 0]
  4. GULÁŠ, Pavel. Liberalizácia trhu telekomunikačných služieb na Slovensku : dizertačná práca. Škol. Valéria Michalová. Bratislava, 2007. 186 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    kniha

    kniha

  5. MICHALOVÁ, Valéria et al. Obchodné služby, ich úloha a prínos do ekonomiky Slovenska a jej konkurencieschopnosti v etape integrácie do európskeho trhu : vedecká monografia - VEGA č. 1/0503/03 MŠ SR. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2005. 176 s. VEGA 1/0503/03. ISBN 80-225-2117-5. [Počet ex. : 5, z toho voľných 3, prezenčne 2]


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.