Výsledky vyhľadávania
- GÖRNER, Fridrich. Kupujeme mlieko. In Výživa a zdravie : časopis pre výživu. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2001. ISSN 0042-9406, 2001, roč. 46, č. 2, s. 25-26.
- GÖRNER, Fridrich - VALÍK, Ľubomír. Bacillus cereus v pasterizovanom mlieku a jeho trvanlivosť. In Výživa a zdravie : časopis pre výživu. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2000. ISSN 0042-9406, október - december 2000, roč. 45, č. 4, s. 75-76.
- ONDREJKA, Ján - GÖRNER, Fridrich. HACCP - systémový prístup ku kvalite poživatín. In Výživa a zdravie : časopis pre výživu. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2000. ISSN 0042-9406, 2000, roč. 45, č. 2, s. 27-28.
- GÖRNER, Fridrich - ONDREJKA, Ján. Systémový prístup ku kontrole hygienickej kvality poživatín. In Výživa a zdravie : časopis pre výživu. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2000. ISSN 0042-9406, január-marec 2000, roč. 45, č. 1, s. 7-9.