Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 2  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu = "^eu_un_auth p0064050^"
  1. DUBRAVICKÝ, Jozef. Čo súhlasí s EÚ... : bezpečnostné kritériá tepelne minimálne opracovaných potravín. In Slovenský výber : mesačník manažmentu obchodu. - Bratislava : SON MEDIA, 2001, 2001, roč. 5, č. 10, s. 36-37.
    článok

    článok

  2. DUBRAVICKÝ, Jozef - HERIBAN, Ľuboš. Bezpečné potraviny v každej kuchyni : prístup podľa systému HACCP - tip nielen pre výrobcu. In Slovenský výber : časopis manažmentu obchodu. - Bratislava : SON MEDIA, 2000, 2000, roč. 4, č. 11, s. 36-37.
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.