Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 199  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu = "^eu_un_auth p0075078^"
  1. MÉSÁROŠOVÁ, Michaela - BAŽÓ, Ladislav - ČUKANOVÁ, Miroslava. Identifikovanie sily regiónu v súvislosti s činnosťou OOCR Región Banská Štiavnica a vnímanie regiónu z pohľadu návštevníkov. In Ekonomika cestovného ruchu a podnikanie : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. - Bratislava : Katedra služieb a cestovného ruchu OBF EU, 2024. ISSN 2453-9988, 2024, roč. 16, č. 1, s. 39-51. VEGA 1/0271/23.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené203 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok

  2. BAŽÓ, Ladislav - ČUKANOVÁ, Miroslava. Význam reputácie v cestovnom ruchu. In Ekonomika cestovného ruchu a podnikanie : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. - Bratislava : Katedra služieb a cestovného ruchu OBF EU, 2024. ISSN 2453-9988, 2024, roč. 16, č. 3, s. 7-15.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené212.5 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok

  3. BAŽÓ, Ladislav. [KELLER, G., PAPASAN, J. 2018. Jediná vec. Bratislava : Easton Books. 248 s.]. In Ekonomika cestovného ruchu a podnikanie : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. - Bratislava : Katedra služieb a cestovného ruchu OBF EU, 2024. ISSN 2453-9988, 2024, roč. 16, č. 3, s. 117-118. Recenzia na: Keller, G. Papasan, J. ; Jediná vec. - Bratislava : Easton Books, 2018. - ISBN 978-80-8109-343-2.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené137.3 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok

  4. BAŽÓ, Ladislav. [HOUSEL, M. 2022. Psychológia peňazí. 2. vydanie. Bratislava : Vydavateľstvo AURORA. 256 s.]. In Ekonomika cestovného ruchu a podnikanie : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. - Bratislava : Katedra služieb a cestovného ruchu OBF EU, 2024. ISSN 2453-9988, 2024, roč. 16, č. 3, s. 115-116. Recenzia na: Morgan Housel ; Psychológia peňazí. - Bratislava : Vydavateľstvo AURORA, 2022. - ISBN 978-80-8250-049-6.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené138.9 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok

  5. LOVCIOVÁ, Viktória. Hodnotenie online reputácie vybraného podniku cestovného ruchu : diplomová práca. Školiteľ: Ladislav Bažó. Bratislava, 2024. 68 s.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce1.6 MBz IP adresy EU po prihlásení
    kniha

    kniha

  6. MIHALDOVÁ, Nadja. Podnikateľský zámer vybraného podniku cestovného ruchu : bakalárska práca. Školiteľ: Ladislav Bažó. Bratislava, 2024. 52 s.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Príloha158.6 KBz IP adresy EU po prihlásení
    Elektronická verzia práce874 KBz IP adresy EU po prihlásení
    kniha

    kniha

  7. HAVLÍČKOVÁ, Natália. Podnikateľský zámer gastro prevádzky : bakalárska práca. Školiteľ: Ladislav Bažó. Bratislava, 2024. 65 s.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Príloha1.5 MBz IP adresy EU po prihlásení
    Elektronická verzia práce1.3 MBz IP adresy EU po prihlásení
    kniha

    kniha

  8. KUBÁŇOVÁ, Viktória. Hodnotenie ekonomiky vybraného ubytovacieho zariadenia : bakalárska práca. Školiteľ: Ladislav Bažó. Bratislava, 2024. 78 s.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Príloha4.4 MBz IP adresy EU po prihlásení
    Elektronická verzia práce975.3 KBz IP adresy EU po prihlásení
    kniha

    kniha

  9. VANČO, Denis. Hodnotenie finančno-ekonomickej situácie vybraného podniku cestovného ruchu : diplomová práca. Školiteľ: Ladislav Bažó. Bratislava, 2024. 69 s.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Príloha1.7 MBz IP adresy EU po prihlásení
    Elektronická verzia práce1.4 MBz IP adresy EU po prihlásení
    kniha

    kniha

  10. HAJAS, Lukáš. Efektívna B2C komunikácia podniku cestovného ruchu prostredníctvom sociálnych médií : diplomová práca. Školiteľ: Ladislav Bažó. Bratislava, 2024. 69 s.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce1.5 MBz IP adresy EU po prihlásení
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.