Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 49  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth 0004990 xknid^"
  1. BUGYIOVÁ, Szandra. Faktory ovplyvňujúce udržateľnosť malého začínajúceho podniku : diplomová práca. Školiteľ: Ivana Mišúnová Hudáková. Bratislava, 2023. 55 s.
    kniha

    kniha

  2. ONDREJKA, Michal. Udržateľnosť malého podniku v ére turbulencií : diplomová práca. Školiteľ: Richard Bednár. Bratislava, 2023. 68 s.
    kniha

    kniha

  3. ILNITSKA, Maryna. Faktory prežitia a úspechu podniku v turbulentnom podnikateľskom prostredí : diplomová práca. Školiteľ: Ivana Mišúnová Hudáková. Bratislava, 2023. 79 s.
    kniha

    kniha

  4. ALFÖLDI, Roland. Faktory ovplyvňujúce udržateľnosť malého začínajúceho podniku : diplomová práca. Školiteľ: Ivana Mišúnová Hudáková. Bratislava, 2023. 87 s.
    kniha

    kniha

  5. UHRINCOVÁ, Natália. Udržateľnosť malého podniku v ére turbulencií : diplomová práca. Školiteľ: Richard Bednár. Bratislava, 2023. 73 s.
    kniha

    kniha

  6. KRIZSANOVÁ, Lea Zuzana. Konkurencieschopnosť a vplyv pandémie COVID-19 vo vybranom podniku : diplomová práca. Školiteľ: Ivana Mišúnová Hudáková. Bratislava, 2023. 78 s.
    kniha

    kniha

  7. JAMRICHOVÁ, Michaela. Podnikateľský model v malom začínajúcom podniku : diplomová práca. Školiteľ: Ivana Mišúnová Hudáková. Bratislava, 2022. 69 s.
    kniha

    kniha

  8. RUMAN, Bernard. Zdokonaľovanie podnikateľského modelu podľa konceptu Canvas vo vybranom podniku : diplomová práca. Školiteľ: Ivana Mišúnová Hudáková. Bratislava, 2019. 62 s.
    kniha

    kniha

  9. RUPEC, Lukáš. Odvetvová a konkurenčná analýza vybraného odvetvia z pozície konkrétneho podniku : bakalárska práca. Školiteľ: Ivana Mišúnová Hudáková. Bratislava, 2019. 61 s.
    kniha

    kniha

  10. SOVA, Sebastián. Odvetvová a konkurenčná analýza pre potreby konkrétneho podniku : bakalárska práca. Školiteľ: Ivana Mišúnová Hudáková. Bratislava, 2018. 52 s.
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.