Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 38  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth 0015197 xpca^"
  1. CARREYROU, John. Zlá krv : tajomstvá a lži v Silicon Valley. Preklad: Helena Šajgalíková. 1. vydanie. Bratislava : AKTUELL, 2021. [352 s.] [18,7 AH]. ISBN 978-80-89873-09-8.
  2. WAKE, Jules. Zasnežená Covent Garden. Preklad: Helena Šajgalíková. 1. vydanie. Bratislava : AKTUELL, 2021. [376 s.] [15,1 AH]. ISBN 978-80-89873-36-4.
  3. ŠAJGALÍKOVÁ, Helena - DELGADOVÁ, Elena. Španielčina pre samoukov a pre jazykové kurzy. Recenzent: Juan Manuel Fenoll Borja. 2. upravené vydanie. Bratislava : AKTUELL, 2021. [369 s.] [22,3 AH]. ISBN 978-80-8172-062-8.
  4. DALIO, Ray. Princípy. Preložila: Helena Šajgalíková. 1. vydanie. Bratislava : AKTUELL, 2020. 586 s. [25,10 AH]. ISBN 978-80-8172-054-3. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
  5. PARISOVÁ, B. A. Kolaps. Preklad: Helena Šajgalíková. 1. vydanie. Bratislava : AKTUELL, 2018. [335 s.] [12,50 AH]. ISBN 978-80-8172-039-0.
  6. ŠAJGALÍKOVÁ, Helena - POSOKHIN, Ivan - GROMINOVÁ, Andrea. Ruština pre samoukov a pre jazykové kurzy. 1. vydanie. Bratislava : AKTUELL, 2018. [349 s.] [18,36 AH]. ISBN 978-80-8172-021-5.
  7. ŠAJGALÍKOVÁ, Helena et al. Angličtina pro samouky a jazykové kurzy. 1. vydání. Bratislava : AKTUELL, 2018. [322 s.] [17 AH]. ISBN 978-80-8172-044-4.
  8. SWANSON, Peter. Na zabitie. Preklad: Helena Šajgalíková. 1. vyd. Bratislava : AKTUELL, 2017. 303 s. [14,5 AH]. ISBN 978-80-8172-024-6.
  9. ŠAJGALÍKOVÁ, Helena - BREVENÍKOVÁ, Daniela - LASKOVIČOVÁ, Tatiana. Angličtina pre samoukov a pre jazykové kurzy. Odborne posúdil: Geoffrey Broughton. [2.] uprav. a dopl. vyd. Bratislava : AKTUELL, 2016. 316 s. [17 AH]. Súčasťou publikácie sú 2 CD. ISBN 978-80-8172-015-4.
  10. HILL, Napoleon - MURPHY, Joseph - CARNEGIE, Dale. Tajomstvo úspechu troch majstrov. Preklad: Helena Šajgalíková, Monika Sýkorová. 1. vyd. Bratislava : AKTUELL, 2015. 381 s. [19,78 AH]. ISBN 978-80-8172-006-2.

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.