Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 8  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth 0023071 xkni^"
  1. Macro-, meso- and microeconomic dimensions of europeanisation. Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2016. 226 s. ISBN 978-83-01-19090-3. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
  2. Cultural tourism and destination impacts. Reviews: Ľudmila Novacká, Krzysztof Wach, Metod Šuligoj. Pula : Juraj Dobrila University of Pula, 2015. xi, 307 s. ISBN 978-953-7498-96-2. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
  3. WACH, Krzysztof. Entrepreneurship in the European Union : workbook for students. Cracow : Cracow University of Economics, 2015. 93 s. ISBN 978-83-65262-02-8. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  4. Europeanization processes from the mesoeconomic perspective : industries and policies. Cracow : Cracow University of Economics, 2015. 241 s. ISBN 978-83-65262-01-1. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  5. International business from the central european perspective. Zagreb : University of Zagreb - Faculty of Economics and Business, 2014. viii, 146 s. ISBN 978-953-6025-89-3. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
  6. Patterns of business internationalisation in Visegrad countries : in search for regional specifics. Cartagena : Universidad Politécnica de Cartagena, 2014. 244 s. Servicio de Documentación, edición 1, 2014. ISBN 978-84-942562-0-2. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
  7. Firm-level internationalisation and its business environment : knowledge-based and entrepreneurial approach. Gdansk : Gdansk University of Technology Publishing House, 2014. 101 s. ISBN 978-83-7348-586-0. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
  8. International competitiveness in Visegrad countries : macro and micro perspectives. Graz : Fachhochschule Joanneum Gesellschaft mbH, 2014. 201 s. ISBN 978-3-200-03673-4. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.