Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 36  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth 0031886 xknid^"
  1. HANZLÍKOVÁ, Patrícia. Účtovná politika podnikov v oblasti vlastného imania : bakalárska práca. Školiteľ: Lukáš Rybka. Bratislava, 2014. 37 s.
    kniha

    kniha

  2. MACHALOVÁ, Dominika. Komparácia a voľba sústavy jednoduchého alebo podvojného účtovníctva : bakalárska práca. Školiteľ: Lukáš Rybka. Bratislava, 2014. 36 s.
    kniha

    kniha

  3. GAJDOŠÍKOVÁ, Martina. Účtovná politika podnikov v oblasti zásob : bakalárska práca. Školiteľ: Lukáš Rybka. Bratislava, 2014. 43 s.
    kniha

    kniha

  4. MIHÁLOVÁ, Juliana. Využitie metodických prostriedkov pri zabezpečovaní funkcií a dosahovaní cieľa účtovníctva : bakalárska práca. Školiteľ: Lukáš Rybka. Bratislava, 2014. 41 s.
    kniha

    kniha

  5. PAGÁČOVÁ, Lenka. Súvaha ako zdroj informácií pri posudzovaní finančnej situácie podniku : bakalárska práca. Školiteľ: Lukáš Rybka. Bratislava, 2014. 45 s.
    kniha

    kniha

  6. HAJDÚŠKOVÁ, Mária. Postavenie, úlohy a možnosti účtovníctva v riadení podniku : bakalárska práca. Školiteľ: Lukáš Rybka. Bratislava, 2014. 41 s.
    kniha

    kniha

  7. TANCÍKOVÁ, Júlia. Analýza elementárnych metód finančnej analýzy pri hodnotení finančnej situácie podniku : bakalárska práca. Školiteľ: Lukáš Rybka. Bratislava, 2014. 44 s.
    kniha

    kniha

  8. MATUSKÝ, Tomáš. Analýza oceňovacích veličín a ich vplyvu na účtovnú hodnotu majetku : bakalárska práca. Školiteľ: Lukáš Rybka. Bratislava, 2014. 39 s.
    kniha

    kniha

  9. OSVALD, Jozef. Vplyv výsledkovej politiky na prezentáciu finančnej výkonnosti podniku : bakalárska práca. Školiteľ: Lukáš Rybka. Bratislava, 2014. 39 s.
    kniha

    kniha

  10. DURAČKOVÁ, Tatiana. Účtovníctvo ako nástroj a zdroj informácií pre používateľov pri rozhodovaní : bakalárska práca. Školiteľ: Lukáš Rybka. Bratislava, 2014. 42 s.
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.