Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 2  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth 0033819 xkni^"
  1. BIELEKOVÁ, Eva et al. Potravinová bezpečnosť a diverzita stravy v tranzitívnych krajinách. Recenzenti: Jozef Gálik, Marián Tóth. 1. vydanie. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2019. 64 s. [4,64 AH]. VEGA 1/0928/17, APVV-16-0321. ISBN 978-80-552-2126-7.
    elektronická kniha

    elektronická kniha

  2. KRECHOVSKÁ, Michaela et al. Entrepreneurship education in Visegrad Group countries. Reviewers: Dagmar Cagáňová, Jitka Srpová. 1st ed. Plzeň : NAVA, 2015. 205 s. [17,95 AH]. ISBN 978-80-7211-479-5.


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.