Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 199  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth 0042301 xpca^"
  1. ZAPŁATA, Sławomir et al. Adjusting the Lens – Quality Management in V4 Countries through Times of Crises. In Scientific Papers of Silesian University of Technology – Organization and Management Series. - Gliwice : Wydawnictwo Politechniki Śląskiej. ISSN 1641-3466, 2024, vol. 51, no. 191, pp. 659-688. Visegrad Fund No. 62310004.
    článok

    článok

  2. RICHNÁK, Patrik. Mapping the Sustainable Development in Enterprises of the Electronics & Electrical Components Industry in Slovakia. In Economics, Finance and Business Management 2023 : Economics, Management and Entrepreneurship in Digital Age 2023. International Scientific Conference. Economics, Finance and Business Management 2023 [EFAM 2023] : Economics, Management and Entrepreneurship in Digital Age 2023. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2023. ISBN 978-80-225-5058-1, pp. 220-229. VEGA 1/0465/23.
    článok

    článok

  3. RICHNÁK, Patrik. Prechod na udržateľný rozvoj v podnikoch chemického a farmaceutického priemyslu na Slovensku. In Mezinárodní Masarykova konference pro doktorandy a mladé vědecké pracovníky 2023. Mezinárodní vědecká konference. MMK 2023 : mezinárodní Masarykova konference pro doktorandy a mladé vědecké pracovníky. - Hradec Králové : MAGNANIMITAS, 2023. ISBN 978-80-87952-39-9, s. 185-194. VEGA 1/0465/23.
    článok

    článok

  4. Dimenzia digitalizácie vo výrobe a logistike : recenzovaný zborník vedeckých statí. Redakčné a zostaviteľské práce: Patrik Richnák ; vedeckí recenzenti: Cecília Olexová, Helena Fidlerová. 1. vydanie. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM EU v Bratislave, 2022. CD-ROM 89 s. [5,36 AH]. VEGA 1/0375/20. ISBN 978-80-225-4981-3. [Počet ex. : 3, z toho voľných 2, prezenčne 1]
    elektronická kniha

    elektronická kniha

  5. DUPAĽ, Andrej. Konvergentný, transformačný a situačný (novodobý) prístup k automatizácii, digitalizácii procesov v manažmente výroby a logistiky pod vplyvom Industry 4.0 a v podnikaní na Slovensku. In Dimenzia digitalizácie vo výrobe a logistike : recenzovaný zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM EU v Bratislave, 2022. ISBN 978-80-225-4981-3, s. 41-51 CD-ROM. VEGA 1/0375/20.
    článok

    článok

  6. RICHNÁK, Patrik. Nová dimenzia výroby a logistiky v podobe robotickej revolúcie. In Dimenzia digitalizácie vo výrobe a logistike : recenzovaný zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM EU v Bratislave, 2022. ISBN 978-80-225-4981-3, s. 6-24 CD-ROM. VEGA 1/0375/20.
    článok

    článok

  7. BADURA, Peter - KALUSOVÁ, Lenka. Využitie kĺzavých priemerov v rámci inteligentných procesov v súčasnej priemyselnej revolúcii. In Dimenzia digitalizácie vo výrobe a logistike : recenzovaný zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM EU v Bratislave, 2022. ISBN 978-80-225-4981-3, s. 25-32 CD-ROM. VEGA 1/0375/20.
    článok

    článok

  8. ČAMBALÍKOVÁ, Andrea. Employee Engagement and Its Usage in Industry 4.0 Business Environment. In Dimenzia digitalizácie vo výrobe a logistike : recenzovaný zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM EU v Bratislave, 2022. ISBN 978-80-225-4981-3, s. 33-40 CD-ROM. VEGA 1/0375/20.
    článok

    článok

  9. RAKOVSKÁ, Júlia. Vplyv Industry 4.0 na štruktúru pracovnej sily vo výrobe a logistike. In Dimenzia digitalizácie vo výrobe a logistike : recenzovaný zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM EU v Bratislave, 2022. ISBN 978-80-225-4981-3, s. 71-78 CD-ROM. VEGA 1/0375/20.
    článok

    článok

  10. GUBOVÁ, Klaudia - AUXTOVÁ, Paulína. Environmentálny dopad technologickej inovácie a jej ekologický význam pre podnik v podmienkach obehového hospodárstva. In Dimenzia digitalizácie vo výrobe a logistike : recenzovaný zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM EU v Bratislave, 2022. ISBN 978-80-225-4981-3, s. 52-70 CD-ROM. VEGA 1/0375/20.
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.