Výsledky vyhľadávania
- HOJEROVÁ, J. - WUNDEROVÁ, A. - LACKOVÁ, Alica. Modifikované tuky pre výrobky mäsového priemyslu. In Zborník z vedeckej konferencie pri príležitosti 45. výročia založenia Katedry chémie a technológie sacharidov a potravín : Bratislava, 14.-15. júna 1989. - Bratislava : Chemickotechnologická fakulta SVŠT v Bratislave, 1989, s. 260-262.
- JAJCAY, J. - WUNDEROVÁ, A. - LACKOVÁ, Alica. Nové spôsoby aromatizácie mäsových výrobkov. In Aromatické látky v poživatinách : zborník referátov z 9. celoštátneho sympózia : Banská Bystrica, 28.2.-1.3.1989. - Bratislava : Potravinárska sekcia Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV, 1989, s. 95-100.