Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 2  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth 0044192 xpca^"
  1. FILOVÁ, M. - LACKOVÁ, Alica. Štartovacie kultúry v mäsovom priemysle. In Aditívne látky v požívatinách : zborník referátov zo 4. celoštátnej konferencie : Banská Bystrica, 29.-30. marca 1998. - Bratislava : Potravinárska sekcia Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV, 1988, s. 119-124.
    článok

    článok

  2. FILOVÁ, M. - LACKOVÁ, Alica. Porovnanie vlastností rôznych štartovacích kultúr a výroby tepelne neopracovaných trvanlivých mäsových výrobkov so štartovacou kultúrou a bez štartovacej kultúry. In Aplikácia štartovacích kultúr pri výrobe tepelne neopracovaných trvanlivých mäsových výrobkov : zborník prednášok z konferencie : Bratislava, jún 1988. - Bratislava : Pobočka ČSVTS pri Mäsovom priemysle, 1988, s. 39-48.
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.