Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 5  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth 0045342 xcla^"
  1. HLAVŇOVÁ, Barbara - PAVOLOVÁ, Henrieta. Preferované formy propagácie využiteľné v geoturizme z pohľadu sledovaných cieľových skupín. In Studia turistica : online časopis pro vzdělávání v cestovním ruchu. - Jihlava : Vysoká škola polytechnická, 2014. ISSN 1804-252X, prosinec 2014, roč. 5, č. 2, s. 26-34.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF6.3 MBverejne dostupné
    článok

    článok

  2. PAVOLOVÁ, Henrieta - HLAVŇOVÁ, Barbara. Ľudové tradície ako prvok rozvoja cestovného ruchu v pohorí Malá Fatra. In Studia turistica : online časopis pro vzdělávání v cestovním ruchu. - Jihlava : Vysoká škola polytechnická, 2013. ISSN 1804-252X, prosinec 2013, roč. 4, č. 2, s. 15-22.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF8 MBverejne dostupné
    článok

    článok

  3. TEPLICKÁ, Katarína - PAVOLOVÁ, Henrieta. Manažérsky prístup v marketingu prostredníctvom koncepcie Kaizen. In Manažér : časopis pre rozvoj riadiacich pracovníkov. - Bratislava : IBIS partner, 2012. ISSN 1335-1729, 1/2012, roč. 17, zoš. 64, s. 34-36.
    článok

    článok

  4. PAVOLOVÁ, Henrieta et al. Efficiency of Pollutants Removal in Košice Area with Respect of Living Quality Increasing. - Registrovaný: Web of Science. In International Conference on Mechanical Engineering and Materials (ICMEM). Conference. Applied Mechanics and Materials. - Switzerland : Trans Tech Publications, 2012. ISSN 1660-9336, 2012, vol. 152-154, pp. 489-494. Dostupné na : <https://www.academia.edu/45350778/Efficiency_of_Pollutants_Removal_in_Ko%C5%A1ice_Area_with_Respect_of_Living_Quality_Increasing>
    článok

    článok

  5. MUCHOVÁ, Mária - PAVOLOVÁ, Henrieta. Analýza vybraných ukazovateľov vývoja cestovného ruchu v podmienkach SR. In Studia turistica : online časopis pro vzdělávání v cestovním ruchu. - Jihlava : Vysoká škola polytechnická, 2011. ISSN 1804-252X, červenec 2011, roč. 2, č. 2, s. 39-48.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF2.6 MBverejne dostupné
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.