Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 18  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth 0047681 xknid^"
  1. ZACHAROVÁ, Miriam. Výpočet odloženej dane z príjmov a jej vplyv na vypovedaciu schopnosť účtovnej závierky : diplomová práca. Školiteľ: Adriana Stanková. Bratislava, 2019. 70 s.
    kniha

    kniha

  2. DANIELOVÁ, Klára. Cenné papiere ako predmet účtovníctva podľa slovenskej právnej úpravy : bakalárska práca. Školiteľ: Adriana Stanková. Bratislava, 2019. 46 s.
    kniha

    kniha

  3. BLAHOVÁ, Klaudia. Zásoby vlastnej výroby ako predmet účtovníctva : bakalárska práca. Školiteľ: Adriana Stanková. Bratislava, 2019. 43 s.
    kniha

    kniha

  4. ČIERNA, Eva. Využiteľnosť finančnej analýzy pri hodnotení potencionálnych finančných problémov účtovných jednotiek v SR : bakalárska práca. Školiteľ: Adriana Stanková. Bratislava, 2017. 50 s.
    kniha

    kniha

  5. NÉMETHOVÁ, Michaela. Implementácia ERP systému ako nástroja racionalizácie účtovníctva : bakalárska práca. Školiteľ: Adriana Stanková. Bratislava, 2017. 33 s.
    kniha

    kniha

  6. PLEVKOVÁ, Ivana. Využitie registra účtovných závierok ako súčasti informačného systému verejnej správy SR : bakalárska práca. Školiteľ: Adriana Stanková. Bratislava, 2017. 43 s.
    kniha

    kniha

  7. ŠELIGOVÁ, Alexandra. Využitie interných smernic u prevádzkovateľa cestnej dopravy : bakalárska práca. Školiteľ: Adriana Stanková. Bratislava, 2017. 1 s.
    kniha

    kniha

  8. LIPTÁKOVÁ, Karina. Využitie indexu IN05 v podmienkach slovenských podnikov : bakalárska práca. Školiteľ: Adriana Stanková. Bratislava, 2017. 36 s.
    kniha

    kniha

  9. JURIŠOVÁ, Natália. Podvojné účtovníctvo cestovných kancelárií : bakalárska práca. Školiteľ: Adriana Stanková. Bratislava, 2017. 38 s.
    kniha

    kniha

  10. GAJDOŠOVÁ, Mária. Obmedzenia vybraných predikčných modelov v podmienkach Slovenskej republiky : bakalárska práca. Školiteľ: Adriana Stanková. Bratislava, 2017. 56 s.
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.