Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 58  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth 0051104 xpca^"
  1. ČVIRIK, Marián - DZUROVÁ, Mária. Consumer Perception of the Food Origin in Selected Countries. In Integrating and Systematizing the Results of Scientific Research Activities in the Field of Consumer Protection, with a Primary Focus on Food Security, in Order to Model Adequate Consumer Behaviour : Proceedings of Scientific Papers. - Brno : Masaryk University Press, 2021. ISBN 978-80-280-0004-2, pp. 17-22 online. VEGA 1/0100/13 (50%), KEGA 002EU-4/2019 (50%).
    článok

    článok

  2. PRITULSKA, N. et al. Plant-based Milk Analogues in the Nutrition of People with Nutrition-dependent Non-infectious Diseases. - Registrovaný: Web of Science. In Journal of Food Science and Technology. - Odessa : Odessa national academy of food technologies. ISSN 2409-7004, 2020, vol. 14, no. 2, pp. 11-24 online.
    článok

    článok

  3. TÓTH, Miroslav. Slovenské potraviny v obchodných reťazcoch. In Ekonomika, financie a manažment podniku 2019 : zborník vedeckých prác = Proceedings of Scientific Papers. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM EU v Bratislave, 2019. ISBN 978-80-225-4680-5, s. 557-563 online. KEGA 002EU-4/2019.
    článok

    článok

  4. LACKO-BARTOŠOVÁ, Magdaléna - KONVALINA, Petr - LACKO-BARTOŠOVÁ, Lucia. Baking Quality Prediction of Spelt Wheat Based on Rheological and Mixolab Parameters. - Registrovaný: Scopus. In Acta Alimentaria : An International Journal of Food Science. - Budapest : Akadémiai Kiadó. ISSN 1588-2535, 2019, roč. 48, č. 2, s. 213-220 online. ITMS 26220220115 "Podpora inovácie technológií špeciálnych výrobkov a biopotravín pre zdravú výživu ľudí".
    článok

    článok

  5. KARKALÍKOVÁ, Marta - LACKOVÁ, Alica. Bezpečnosť potravín z pohľadu spotrebiteľov a výrobcov. In Vedecké state Obchodnej fakulty 2018/1 : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2018. ISBN 978-80-225-4507-5, s. 86-94. VEGA 1/0670/16.
    článok

    článok

  6. JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka. Attitudes and Selected Buying Behaviour of Slovak Consumers Related to Functional Foods - Preliminary Research. In Towaroznawcze Problemy Jakości. - Radom : University of Technology and Humanities in Radom. ISSN 1733-747X, 2018, vol. 54, no. 1, pp. 42-49. VEGA 1/0670/16.
    článok

    článok

  7. KARKALÍKOVÁ, Marta - LACKOVÁ, Alica. Food Quality and Safety From a Consumer Perspective. In International Conference on Business, Management and Accounting (IBSM). The 5th 2018 IBSM International Conference on Business, Management and Accounting : [proceedings]. - Jakarta : CAAL International Education Organizer, Training And Consulting, 2018. ISBN 978-602-72911-5-7, pp. 135-143 CD-ROM. VEGA 1/0670/16.
    článok

    článok

  8. JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka. Food Safety Management System ISO 22000 on the Example of the Polish Poultry Company. In Enterprise and Human Resource Management as Areas of Innovations : Monograph. - Częstochowa : Oficyna Wydawnicza Stowarzyszenia Menedżerów Jakości i Produkcji, 2018. ISBN 978-83-63978-74-7, pp. 40-61 [1,05 AH]. VEGA 1/0670/16.
    článok

    článok

  9. CIAIAN, Pavel et al. Food Consumption and Diet Quality Choices of Roma in Romania: A Counterfactual Analysis. - Registrovaný: Scopus. In Food Security. - USA : Springer, 2018. ISSN 1876-4517, 2018, vol. 8, no. 2, pp. 437-456. APVV-16-0321.
    článok

    článok

  10. KARKALÍKOVÁ, Marta - NOSEKOVÁ, Dominika. Implementation of Management Systems as Competitive Advantage. In Izvestiya : journal of Varna university of economics. - Varna : University of Economics Varna. ISSN 2367-6361, 2017, vol. 61, no.1, pp. 27-35. VEGA 1/0670/16.
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.