Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 5  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth 0053083 xpca^"
  1. JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka - KAŠŤÁKOVÁ, Elena. Tourism Focused on Vegans and Vegetarians. In Doskonalenie jakości usług przewodnickich w dobie pandemii. - Wroclaw : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wroclawiu, 2023. ISBN 978-83-67400-60-2, s. 17-32. VEGA 1/0398/22.
    článok

    článok

  2. ŠTEFKO, Róbert et al. Analytical Study on Adventure Tourism Destination Management Concerning Expenditure on Adventure Activities. - Registrovaný: Scopus, Registrovaný: Web of Science. In Polish Journal of Management Studies. - Czestochowa : Faculty of Management, Czestochowa University of Technology. ISSN 2081-7452, 2021, vol. 24, no. 1, pp. 373-391 online. APVV-17-0166.
    článok

    článok

  3. VESZPRÉMI SIROTKOVÁ, Anna. Application of Experience Gastronomy in Selected Hotels in Bratislava. In Ekonomika cestovného ruchu a podnikanie : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. - Bratislava : Katedra služieb a cestovného ruchu OBF EU, 2017. ISSN 1337-9313, 2017, roč. 9, č. 2, s. 102-107 online. KEGA 027EU-4/2016.
    článok

    článok

  4. HEIDEMA, Friedrik. The Experience Economy as a Model for Tourism Development. In MERKÚR 2017. International Scientific Conference for PhD. Students and Young Scientists. MERKÚR 2017 : the Proceedings of the International Scientific Conference for PhD. Students and Young Scientists : Virt, November 29 - December 1, 2017. - Bratislava : Publisher EKONÓM, 2017. ISBN 978-80-225-4463-4, s. 77-85.
    článok

    článok

  5. LITOMERICKÝ, Juraj. Potenciál sakrálnych pamiatok na Slovensku a návrh opatrení pre jeho lepšie využitie v cestovnom ruchu. In Sakrálne pamiatky vo svetle cestovného ruchu. medzinárodná vedecká konferencia. Sakrálne pamiatky vo svetle cestovného ruchu : zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie, Trnava: 4. júna 2015. - Trnava : Fakulta masmediálnej komunikácie UCM v Trnave, 2015. ISBN 978-80-8105-710-6, s. 251-262.
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.