Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 80  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth 0053834 xknid^"
  1. KOSANIĆ, Lenka. Problémy so zavedením zálohovacieho systému a ich riešenie : diplomová práca. Školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová. Bratislava, 2023. 78 s.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Príloha100.6 KBverejne dostupné
    Elektronická verzia práce4.9 MBverejne dostupné
    kniha

    kniha

  2. ČENTÉŠ, Marek. Využite technológii blockchain v potravinárskom priemysle : diplomová práca. Školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová. Bratislava, 2023. 69 s.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Príloha910.5 KBverejne dostupné
    Elektronická verzia práce2 MBverejne dostupné
    kniha

    kniha

  3. RUŽIČKOVÁ, Kornélia. Zelený marketing potravinárskych produktov : diplomová práca. Školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová. Bratislava, 2023. 81 s.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Príloha230.1 KBverejne dostupné
    Elektronická verzia práce1.5 MBverejne dostupné
    kniha

    kniha

  4. HODOŠI, Tomáš. Environmentálne aktivity spoločnosti a ich hodnotenie spotrebiteľmi : diplomová práca. Školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová. Bratislava, 2023. 95 s.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce1.8 MBverejne dostupné
    kniha

    kniha

  5. MEŠŤANIK, Tomáš. Dopad zákona č. 302/2019 Z. z. o zálohovaní jednorazových obalov na ekonomiku obchodných firiem : diplomová práca. Školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová. Bratislava, 2023. 66 s.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce1.7 MBverejne dostupné
    kniha

    kniha

  6. FECKOVÁ, Katarína. Environmentálne aktivity spoločnosti spojené so zmenou obalov produktov : diplomová práca. Školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová. Bratislava, 2023. 66 s.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Príloha122 KBverejne dostupné
    Elektronická verzia práce901 KBverejne dostupné
    kniha

    kniha

  7. IVANIČOVÁ, Adriana. Environmentálne označovanie produktov ako hlavný faktor ich nákupu : bakalárska práca. Školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová. Bratislava, 2023. 51 s.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce1.2 MBverejne dostupné
    kniha

    kniha

  8. KUBAŠOVÁ, Dominika. Ekologicky zameraný spotrebiteľ na trhu potravinárskych produktov : bakalárska práca. Školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová. Bratislava, 2023. 54 s.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Príloha164.7 KBverejne dostupné
    Príloha123.3 KBverejne dostupné
    Príloha116.3 KBverejne dostupné
    Elektronická verzia práce914 KBverejne dostupné
    kniha

    kniha

  9. JANÍKOVÁ, Eva. Nový systém zálohovania obalov na Slovensku z pohľadu spotrebiteľov a výrobcov : bakalárska práca. Školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová. Bratislava, 2023. 64 s.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Príloha526.5 KBverejne dostupné
    Elektronická verzia práce1.8 MBverejne dostupné
    kniha

    kniha

  10. KARCHOVÁ, Simona. Certifikácia a posudzovanie zhody vybraných výrobkov na ochranu verejného záujmu : diplomová práca. Školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová. Bratislava, 2022. 80 s.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Príloha902.5 KBz IP adresy EU po prihlásení
    Elektronická verzia práce2 MBz IP adresy EU po prihlásení
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.