Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 2  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth 0054680 xpca^"
  1. LACKO-BARTOŠOVÁ, Magdaléna - KONVALINA, Petr - LACKO-BARTOŠOVÁ, Lucia. Baking Quality Prediction of Spelt Wheat Based on Rheological and Mixolab Parameters. - Registrovaný: Scopus. In Acta Alimentaria : An International Journal of Food Science. - Budapest : Akadémiai Kiadó. ISSN 1588-2535, 2019, roč. 48, č. 2, s. 213-220 online. ITMS 26220220115 "Podpora inovácie technológií špeciálnych výrobkov a biopotravín pre zdravú výživu ľudí".
    článok

    článok

  2. LACKO-BARTOŠOVÁ, Magdaléna et al. Quality Evaluation of Emmer Wheat Genotypes Based on Rheological and Mixolab Parameters. - Registrovaný: Scopus. In Czech Journal of Food Sciences. - Praha : Czech academy of agricultural sciences. ISSN 1805-9317, 2019, vol. 37, no. 3, pp. 192-198 online. ITMS 26 220 220 115.
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.