Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 29  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth 0056850 xpca^"
  1. VIDOVÁ, Jarmila. Agricultural Production, Sustainable Food System and Food (non)Waste. - Registrovaný: Scopus. In Waste Forum : recenzovaný časopis pro výsledky výzkumu a vývoje pro odpadové hospodářství. - Praha : České ekologické manažerské centrum. ISSN 1804-0195, 2024, č. 1, s. 48-59 online. VEGA 1/0226/23.
    článok

    článok

  2. KUHNOVÁ, Lenka - SZARYSZOVÁ, Petra - FRÍVALDSKÝ, Marián. Udržateľnosť Európskej únie v intenciách potravinovej bezpečnosti, lepšej výživy a udržateľného poľnohospodárstva. In Dosahovanie cieľov Agendy 2030 udržateľného rozvoja pod vplyvom celosvetovej pandémie COVID-19 KEGA č. 035EU-4/2022. Medzinárodný vedecký workshop. "Dosahovanie cieľov Agendy 2030 udržateľného rozvoja pod vplyvom celosvetovej pandémie COVID-19 KEGA č. 035EU-4/2022" : zborník recenzovaných príspevkov z medzinárodného vedeckého workshopu. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2023. ISBN 978-80-225-5095-6, s. 32-39. KEGA 035EU-4/2022.
    článok

    článok

  3. SZARYSZOVÁ, Petra - KUHNOVÁ, Lenka - MEGYESIOVÁ, Silvia. European Union on the Way Towards Sustainability in the Domain of Food Security, Improved Nutrition, and Sustainable Agriculture. - Registrovaný: Scopus. In Scientific Horizons. - Zhytomyr : Polissia National University. ISSN 2709-8877, 2023, vol. 26, no. 12, pp. 135-145. KEGA 035EU-4/2022.
    článok

    článok

  4. BARANSKI, Marcin et al. The Effect of Species and Cultivation Year on Phenolic Acids Content in Ancient Wheat. - Registrovaný: Scopus. In Agronomy : [International Scientific Journal]. - Basel : MDPI. ISSN 2073-4395, 2020, vol. 10, no. 5, pp. [1-12]. (2020 - Current Contents).
    článok

    článok

  5. MIŠÚNOVÁ HUDÁKOVÁ, Ivana. Čučoriedkovo : ekologicky pestované a ručne zbierané čučoriedky. In Metamorfózy startupov na ceste za podnikateľským úspechom : recenzovaný zborník prípadových štúdií. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2020. ISBN 978-80-225-4767-3, s. 29-33 online.
    článok

    článok

  6. PROCHÁZKOVÁ, Katarína. Pure Nuts : to pravé orechové. In Metamorfózy startupov na ceste za podnikateľským úspechom : recenzovaný zborník prípadových štúdií. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2020. ISBN 978-80-225-4767-3, s. 98-99 online.
    článok

    článok

  7. KISSOVÁ, Jana. Alternatívne prístupy zodpovedného správania v rámci udržateľnosti. In Ekonomika a manažment : vedecký časopis Fakulty podnikového manažmentu Ekonomickej univerzity v Bratislave. - Bratislava : Fakulta podnikového manažmentu Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2020. ISSN 2454-1028, 2020, roč. 17, č. 2, s. 62-71 online. KEGA 002EU-4/2019.
    článok

    článok

  8. LACKO-BARTOŠOVÁ, Magdaléna - LACKO-BARTOŠOVÁ, Lucia - HUDEC, Matej. Ecological and Integrated Cropping Systems in South Slovakia: Results of Long-Term Experiments. In AgroSym 2020. International Scientific Agriculture Symposium. AgroSym 2020: Book of Abstracts : XI International Scientific Agriculture Symposium. - Jahorina : University of East Sarajevo, 2020. ISBN 978-99976-787-4-4, p. 312.
    článok

    článok

  9. LACKO-BARTOŠOVÁ, Magdaléna et al. Produktivnosť dliteľnych opytov po izučeniju sistem zemledelija v južnoj Slovakii. In Organičeskoje seľskoje chozjajstvo: opyt, probľemy i perspetivy. konferentsiya. Organičeskoje seľskoje chozjajstvo: opyt, probľemy i perspetivy. - Jaroslavľ : Jaroslavskaja Gosudarstvennaja Sel'skohozjajstvennaja Akademija, 2020. ISBN 978-5-98914-227-9, s. 61-65.
    článok

    článok

  10. JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka et al. Characteristics of Selected European Associations Promoting Organic Farming Practices and Development in this Field. - Registrovaný: Web of Science. In International Conference on European Integration 2018. International Conference. International Conference on European Integration 2018 : Proceedings of the 4th International Conference on European Integration 2018 : May 17 – 18, 2018 Ostrava, Czech Republic. - Ostrava : VŠB - Technical University of Ostrava, 2018. ISBN 978-80-248-4169-4. ISSN 2571-029X, p. 575-583 online.
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.