Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 3  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth 0061271 xpca^"
  1. Informačné technológie v ekonomike a vzdelávaní. Medzinárodná dištančná konferencia študentských vedeckých prác. Informačné technológie v ekonomike a vzdelávaní V. Otvetstvennyj redaktor: Jaroslav Kultan, E. P. Čirko ; recenzenty: Peter Schmidt, Vladimir Galjaev. 1. vyd. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2015. 177 s. [10,83 AH]. ISBN 978-80-225-4205-0. [Počet ex. : 2, z toho voľných 0, prezenčne 2]
  2. SCHMIDT, Peter. Recenzia na zborník materiálov Medzinárodnej dištančnej konferencie študentov a doktorandov Informačné technológie v ekonomike a vzdelávaní. In Informačné technológie v ekonomike a vzdelávaní. Medzinárodná dištančná konferencia študentských vedeckých prác. Informačné technológie v ekonomike a vzdelávaní V. : [zborník príspevkov] : medzinárodná dištančná konferencia študentských vedeckých prác : Bratislava, 10. decembra 2015. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2015. ISBN 978-80-225-4205-0, s. 174. Recenzia na: Informačné technológie v ekonomike a vzdelávaní V. = Informacionnyje technologii v ekonomike i sisteme obrazovanija V. : sbornik materialov meždunarodnoj naučno-praktičeskoj studenčeskoj konferencii : Bratislava, 10 dekabrja 2015 goda : [zborník príspevkov] : medzinárodná dištančná konferencia študentských vedeckých prác : Bratislava, 10. decembra 2015 / otvetstvennyj redaktor: Jaroslav Kultan, E. P. Čirko ; recenzenty: Peter Schmidt, Vladimir Galjaev. 1. vyd. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2015. - ISBN 978-80-225-4205-0.
    článok

    článok

  3. BAČIŠIN, Vladimír - KULTAN, Jaroslav. Obščestvennaja sfera i kommunikacija : monografija dľa objasnenija vybrannych problem kommunikacii i upravlenija v organach publičnogo upravlenija. Recenzent: Božena Chovancová, Michal Grell. 1. vyd. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2015. 92 s. [6,67 AH]. ISBN 978-80-225-4185-5. [Počet ex. : 3, z toho voľných 2, prezenčne 1]


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.