Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 5  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth 0064937 xpca^"
  1. ŠTEFANCOVÁ, Viera. Hodnoty Európanov: spoločné a rozdielne črty ako základ integrácie. - Registrovaný: Web of Science. In Medzinárodné vzťahy 2017: aktuálne otázky svetovej ekonomiky a politiky. Medzinárodná vedecká konferencia. Medzinárodné vzťahy 2017 : aktuálne otázky svetovej ekonomiky a politiky : zborník príspevkov z 18. medzinárodnej vedeckej konferencie : Zámok Smolenice, 30.11.-1.12.2017. - Bratislava : EKONÓM publishing, 2017. ISBN 978-80-225-4488-7, s. 991-1002 online.
    článok

    článok

  2. ŠTEFANCOVÁ, Viera. Úvod do sociológie. Recenzenti: František Škvrnda, Ľudmila Mistríková. 1. vyd. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2017. online [124 s., 7,11 AH]. ISBN 978-80-225-4373-6.
    Úvod do sociológie

    elektronická kniha

  3. ŠTEFANCOVÁ, Viera. Kam odchádza divák : (k premene úlohy televízie a masových médií v spoločnosti). Recenzenti: Erich Mistrík, Karol Orban. 1. vyd. Nitra : Filozofická fakulta Univerzity Konštantína Filozofa v Nitre, 2016. 211 s. [10,55 AH]. ISBN 978-80-558-1042-3.
  4. ŠTEFANCOVÁ, Viera. Uplatnenie absolventov vysokých škôl na trhu práce v medzinárodných súvislostiach. In Medzinárodné vzťahy 2016: aktuálne otázky svetovej ekonomiky a politiky. Medzinárodná vedecká konferencia. Medzinárodné vzťahy 2016 : aktuálne otázky svetovej ekonomiky a politiky : zborník príspevkov zo 17. medzinárodnej vedeckej konferencie : Zámok Smolenice, 1. - 2. december 2016. - Bratislava : EKONÓM publishing, 2016. ISBN 978-80-225-4365-1, s. 1041-1056 online.
    článok

    článok

  5. ŠTEFANCOVÁ, Viera. Proces individualizácie a metódy vytvárania spoločensklých typov vo fikcii. In Author - Vision - Boundaries - Television. Author - Vision - Boundaries - Television : monografia. - Bratislava : Vysoká škola múzických umení v Bratislave, 2015. ISBN 978-80-89439-69-0, s. 199-216.
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.