Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 7  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth 0073340 xcla^"
  1. ČUHLOVÁ, Renáta. Senzorický marketing - to je smyslů plné nakupování. In Marketing & komunikace : časopis české marketingové společnosti. - Praha : Česká marketingová společnost, 2023. ISSN 1211-5622, 2023, roč. 33, č. 3, s. 10-11.
    článok

    článok

  2. PÁTÍK, Ladislav. Místo prodeje v marketingové komunikaci. In Marketing & komunikace : časopis české marketingové společnosti. - Praha : Česká marketingová společnost, 2023. ISSN 1211-5622, 2023, roč. 33, č. 3, s. 18-19.
    článok

    článok

  3. KAPITÁN, Peter. Cieľom je zákazníka vyrušiť a zaujať. In Tovar & Predaj. - Praha : ATOZ Marketing Services, 2023. ISSN 1805-0549, 5-6, č. 71, (2023.
    článok

    článok

  4. TOMKOVÁ, Anna - ONDRIJOVÁ, Ivana - RATNAYAKE-KAŠČÁKOVÁ, Dagmara. Analysis of Selected Attributes of Sensory Marketing in the Context of Selected Socio-Demographic Characteristics. In Journal of Management and Business: Research and Practice. - Prešov : Fakulta manažmentu Prešovskej univerzity, 2021. ISSN 1339-9381, 2021, vol. 13, no. 1, s. 45-52.
    článok

    článok

  5. Zmyslový marketing. In Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. - Žilina : Direct press, 2020. ISSN 1337-0545, 2020, roč. 14, č. jar, s. 64-65.
    článok

    článok

  6. ŠTRACH, Pavel. Marketing: Getting out of Sight. In Marketing science & inspirations : vedecký časopis zameraný na problematiku marketingu a marketingového manažmentu. - Bratislava : Univerzita Komenského v Bratislave, 2019. ISSN 1338-7944, 2019, roč. 14, č. 2, s. 52-53.
    článok

    článok

  7. KOSZEMBAR-WIKLIK, Małgorzata. Sensory Marketing - Sensory Communication and Its Social Perception. In Communication Today : vedecký časopis Fakulty masmediálnej komunikácie Univerzity Sv. Cyrila a Metoda v Trnave. - Trnava : Univerzita sv. Cyrila a Metoda v Trnave, 2019. ISSN 1338-130X, 2019, vol. 10, no. 2, pp. 146-157.
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.