Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 103  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth h0000168 xkni^"
  1. Metody biologiczne w ocenie jakości. Redaktor naukowy Marian Filipiak. Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu, 2011. 153 s. Zeszyty naukowe, 183. ISBN 978-83-7417-625-5. ISSN 1689-7374. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  2. Prozdrowotne składniki żywności. Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu, 2010. 125 s. Zeszyty naukowe, 162. ISBN 978-83-7417-542-5. ISSN 1689-7374. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  3. Current trends in commodity science : food safety. Redakcja naukowa Maria Malecka, Urszula Samotyja. Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu, 2010. 93 s. Zeszyty naukowe, 147. ISBN 978-83-7417-506-7. ISSN 1689-7374. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  4. Current trends in commodity science : market research. Redakcja naukowa Magdalena Ankiel-Homa, Joanna Witczak. Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu, 2010. 95 s. Zeszyty naukowe, 151. ISBN 978-83-7417-507-4. ISSN 1689-7374. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  5. GÁLIK, Jozef - MATOŠKOVÁ, Dagmar. Analýza zahraničného obchodu s poľnohospodárskymi a potravinárskymi výrobkami. Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 2007. 37 s. Štúdia, č. 115/2007. ISBN 978-80-8058-449-8. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  6. BELEŠOVÁ, Svetlana. Ekonomická efektívnosť, výkonnosť a postavenie potravinárstva a jeho výrobných odborov v NH. Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 2007. 49 s. Štúdia, č. 124/2007. ISBN 978-80-8058-458-0. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  7. Nutritional failure in Ecuador : causes, consequences, and solutions. Washington, D.C. : The World Bank, 2007. 127 s. A World Bank country study. ISBN 978-0-8213-7019-3. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  8. Wsparcie finansowe sektora rolno-zywnosciowego w Polsce i Wielkopolsce z krajowych i unijnych srodków budzetovych. Poznan : Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniu, 2006. 177 s. Zeszyty naukowe, 74. ISBN 978-83-7417-173-1. ISSN 1641-2168. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  9. Zywnosc bezpieczna dla konsumenta. Poznan : Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniu, 2006. 110 s. Zeszyty naukowe, 73. ISBN 978-83-7417-174-8. ISSN 1641-2168. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  10. JAMBOROVÁ, Mária. Komparatívna analýza vývoja spotreby vybraných druhov potravín na slovenskom trhu a v EÚ v období rokov 1993-2003. Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 2005. 63 s. Štúdia, č. 90/2005. ISBN 80-8058-376-5. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.