Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 60  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth h0001299 xpca^"
  1. WOJCIECHOWSKA-SOLIS, Julia et al. Consumer in the Organic Food Market : Example of Visegrad Countries. Reviewed by: Sebastian Stępień, Michał Roman. 1st Edition. Warszawa : CeDeWu, 2024. 169 s. [8,45 AH]. Grant 22320288. ISBN 978-83-8102-896-7.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF8.1 MBverejne dostupné
    elektronická kniha

    elektronická kniha

  2. JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka - ŠEVČÍKOVÁ, Renáta - CHOMOVÁ, Katarína. The Slovak Organic Food Market: Development of Organic Agricultural Area, Organic Agricultural Production and Sales of Packaged Organic Food. - Registrovaný: Scopus. In Data-Centric Business and Applications : Advancements in Information and Knowledge Management. - Cham : Springer Nature Switzerland, 2024. ISBN 978-3-031-59131-0, pp.351-370. VEGA 1/0398/ 22.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené506.2 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok

  3. KORČOKOVÁ, Marína - LOYDLOVÁ, Miroslava. Consumer Behaviour and Attitudes by Purchasing of Selected Food Products. In Studia commercialia Bratislavensia : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. - Bratislava : Ekonomická univerzita v Bratislave, 2020. ISSN 1339-3081, 2020, roč. 13, č. 3, s. 14-28 online. VEGA 1/0339/18.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené783.9 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok

  4. PROCHÁZKOVÁ, Katarína. Pure Nuts : to pravé orechové. In Metamorfózy startupov na ceste za podnikateľským úspechom : recenzovaný zborník prípadových štúdií. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2020. ISBN 978-80-225-4767-3, s. 98-99 online.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené387.2 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok

  5. JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka et al. Characteristics of Selected European Associations Promoting Organic Farming Practices and Development in this Field. - Registrovaný: Web of Science. In International Conference on European Integration 2018. International Conference. International Conference on European Integration 2018 : Proceedings of the 4th International Conference on European Integration 2018 : May 17 – 18, 2018 Ostrava, Czech Republic. - Ostrava : VŠB - Technical University of Ostrava, 2018. ISBN 978-80-248-4169-4. ISSN 2571-029X, p. 575-583 online.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené503.3 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok

  6. KRON, Ivan et al. Green Harvests of Three Perennial Energy Crops and Their Chemical Composition. In International Journal of Agriculture and Environmental Research. - India : Mandisaur, 2017. ISSN 2455-6939, 2017, vol. 3, no. 2, pp. 2870-2883 online. VEGA 26220220063, OPV a V-2009/2.2/02-SORBO.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF874.9 KBverejne dostupné
    článok

    článok

  7. MELLEN, Martin - SUDZINA, Marián - STRIČÍK, Michal. Potenciál využiteľnosti bioodpadu zo spracovania niektorých poľnohospodárskych produktov na kŕmenie úžitkových zvierat. In Odpady : odborný časopis pre podnikateľov, organizácie, obce, štátnu správu a občanov. - Bratislava : Ing. Miroslav Mračko, EPOS, 2017. ISSN 1335-7808, 2017, roč. 17, č. 1, s. 17.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF2.3 MBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

  8. RICHNÁK, Patrik. Ekologické poľnohospodárstvo ako celosvetový trend. In Ekonomika, financie a manažment podniku XI. : zborník vedeckých statí pri príležitosti Týždňa vedy a techniky. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2017. ISBN 978-80-225-4462-7, s. 282-293 CD-ROM. VEGA 1/0305/15.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené669.5 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok

  9. JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka. Ekologické poľnohospodárstvo a trh s biopotravinami v Európe a na Slovensku : vysvetlenie základných pojmov. In Stav a perspektívy rozvoja trhu potravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku : biopotraviny. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2016, s. 59-61 [3,10 NS] online. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF572.6 KBverejne dostupné
    článok

    článok

  10. Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí. Medzinárodná vedecká konferencia. Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí : zborník vedeckých statí z medzinárodnej vedeckej konferencie : Bratislava 28. 11. 2016. Zborník zostavili: Malgorzata A. Jarossová, Ivan Hlavatý ; recenzenti: Elżbieta Weiss, Igor Kačeňák. 1. vyd. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016. CD-ROM [219 s., 13,8 AH]. VEGA 1/0635/14. ISBN 978-80-225-4300-2. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku. [Počet ex. : 3, z toho voľných 2, prezenčne 1]
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF4.1 MBz IP adresy EU po prihlásení
    elektronická kniha

    elektronická kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.