Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 3  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth h0001444 xkni^"
  1. Nissin Food Products Co., Ltd. : annual report 2003 : whenever, wherever, however. Tokyo : Nissin Food Products Co., Ltd., 2003. 39 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  2. MATOŠKOVÁ, Dagmar. Konkurencieschopnosť potravinárskeho priemyslu podľa metódy PAM. Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 2002. 41 s. ISBN 80-8058-260-2. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  3. HANNEMAN, L.J. Patisserie. 2. ed. Oxford : Butterworth-Heineman, 1993. 334 s. ISBN 0-7506-0430-1. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.