Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 26  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth h0001995 xpca^"
  1. CHMELÁROVÁ, Zuzana. Emocionálna inteligencia a empatia učiteľa. In Teória a prax ekonomického vzdelávania 2020 : recenzovaný nekonferenčný zborník vedeckých prác. - Bratislava : [Vydavateľstvo EKONÓM], 2020. ISBN 978-80-225-4744-4, s. 29-35 CD-ROM. KEGA 005EU-4/2019.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF499 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

  2. NOVÁK, Jaromír. Analýza postojov žiakov k vybraným aspektom osobnosti učiteľa ekonomických predmetov. In Pohledy na středoškolského učitele odborných předmětů : kolektivní monografie. - Praha : Vysoká škola ekonomická v Praze, 2020. ISBN 978-80-87570-48-7, s. 127-132 online. KEGA 005EU-4/2019.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF363.9 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

  3. CHMELÁROVÁ, Zuzana. Osobnosť učiteľa z psychologického aspektu. Recenzenti: Andrea Čonková, Martin Droščák. 1. vydanie. Báčsky Petrovec : Slovenské vydavateľské centrum, 2020. 55 s. [3,61 AH]. ISBN 978-86-7103-537-8. [Počet ex. : 2, z toho voľných 2, prezenčne 0]
  4. PROCHÁZKOVÁ, Katarína. Podstata a štruktúra emocionálnej inteligencie v podnikateľskej praxi. In Inovatívne prístupy v manažmente a ich vplyv na konkurencieschopnosť a úspešnosť podnikov v podmienkach globalizujúcej sa ekonomiky III. - České Budějovice : Vysoká škola evropských a regionálních studií VŠERS, 2019. ISBN 978-80-7556-043-8, s. 46-57 online.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF658.2 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

  5. VELICHOVÁ, Ľudmila. Vybrané aspekty multikultúrnej výchovy na stredných školách v Slovenskej republike. In Schola nova, quo vadis?. mezinárodní vědecká konference. Schola nova, quo vadis? : sborník recenzovaných příspěvků 4. ročníku mezinárodní vědecké konference = Reviewed Papers of the 4th International Scientific Conference. - Praha : Extrasystem, 2019. ISBN 978-80-87570-44-9, s. 189-195 online. KEGA 005EU-4/2019.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF365.7 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

  6. PROCHÁZKOVÁ, Katarína - REMEŇOVÁ, Katarína. Vodcovstvo a emocionálna inteligencia. In Inovatívne prístupy v manažmente a ich vplyv na konkurencieschopnosť a úspešnosť podnikov v podmienkach globalizujúcej sa ekonomiky : recenzovaný zborník vedeckých statí. - České Budějovice : Vysoká škola evropských a regionálních studií, 2018. ISBN 978-80-7556-034-6, s. 51-64 CD-ROM. VEGA 1/0109/17.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF637.4 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

  7. ŠLOSÁR, Róbert. Identifikácia častí a funkcií mozgu súvisiacich so spotrebiteľským správaním. In Ekonomika, financie a manažment podniku X. : zborník vedeckých statí pri príležitosti Týždňa vedy a techniky. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016. ISBN 978-80-225-4279-1, s. 452-458 CD-ROM. VEGA 1/0546/15. 1/0546/15, VEGA, Hodnotenie výkonnosti moderných marketingových prístupov a ich dosah na výkonnosť podniku.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF731.3 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

  8. CHMELÁROVÁ, Zuzana. Pohľad na vlastnosti dobrého stredoškolského učiteľa. In Pán Učiteľ : časopis pre učiteľov, rodičov a žiakov. - Bratislava : Musica Liturgica, 2015. ISSN 1336-7161, 2016, roč. 7, č. 2, s. 13-15.
    článok

    článok

  9. CHMELÁROVÁ, Zuzana. Empatia - nevyhnutná vlastnosť osobnosti dobrého učiteľa. In Media4u Magazine : pro podporu vědy a výzkumu v oblasti vzdělávání. - Praha : Ing. Jan Chromý, Ph.D. ISSN 1214-9187, 2016, roč. 13, č. 3, s. 54-57 online.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF443.4 KBz IP adresy EU po prihlásení
    článok

    článok

  10. SZARKOVÁ, Miroslava. Komunikácia v manažmente. Recenzentky Marta Matulčíková, Rozália Sulíková. 1. vyd. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2014. 210 s. [13,92 AH]. ISBN 978-80-225-3853-4. [Počet ex. : 12, z toho voľných 9, prezenčne 3]

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.