Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 2  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth h0002403 xpca^"
  1. GAJDOŠ, Jozef. Systém HACCP v praxi. In Marketing a obchod v teórii a praxi. Vedecký workshop v rámci Týždňa vedy a techniky na Slovensku 2015. Marketing a obchod v teórii a praxi : elektronický zborník abstraktov z vedeckého workshopu v rámci Týždňa vedy a techniky na Slovensku 2015 : [9. - 15. 11. 2015, Košice, Slovensko]. - Košice : Katedra obchodného podnikania PHF EU, 2015. ISBN 978-80-225-4186-2, s. 14 CD-ROM. Abstrakt.
    článok

    článok

  2. PACHINGEROVÁ, Mária. Ekonomika výživy : základné kritériá a vybrané spoločensko-ekonomické problémy. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2009. 184 s. ISBN 978-80-225-2718-7. [Počet ex. : 11, z toho voľných 8, prezenčne 3]


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.