Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 15  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth h0002606 xcla^"
  1. KOLESÁROVÁ, Anna et al. Energetické a nutričné hodnotenie regionálnych pokrmov. In Journal of Tourism, Hospitality and Commerce : vědecko-odborný recenzovaný časopis. - Brno : Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o. Brno, 2021. ISSN 1804-3836, 2021, roč. 12, č. 2, s. 18-29.
    článok

    článok

  2. BUREŠOVÁ, Pavla et al. Hygiena v provozovnách stravovacích služeb. In Journal of Tourism, Hospitality and Commerce : vědecko-odborný recenzovaný časopis. - Brno : Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o. Brno, 2020. ISSN 1804-3836, 2020, roč. 11, č. 2, s. 8-15.
    článok

    článok

  3. VANÍČEK, Jiří - ŠENKOVÁ, Anna. Porovnání názorů obyvatel Česka a Slovenska na gastroturismus a na gastronomii při dovolené. In Studia turistica : online časopis pro vzdělávání v cestovním ruchu. - Jihlava : Vysoká škola polytechnická, 2017. ISSN 1804-252X, listopad 2017, roč. 8, č. 2, s. 36-47.
    článok

    článok

  4. ŠTEFAN, Zdeněk. Smrt fastfoodu! Ať žije slow food! In Marketing magazine. - Praha : Mladá fronta, 2010. ISSN 1211-7315, leden 2010, č. 1, s. 16-17.
    článok

    článok

  5. MARUŠKOVÁ, Jaroslava. Jedálny lístok vizitka podniku. In Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. - Žilina : Direct press, 2008. ISSN 1337-0545, 2008, roč. 2, č. apríl 2008, s. 52-55.
    článok

    článok

  6. Opatrenia Ministerstva financií Slovenskej republiky č. 712/2004 Z.z. z 15. decembra 2004, ktorým sa ustanovujú na rok 2005 základné sadzby stravného v inej ako slovenskej mene pri zahraničných pracovných cestách. In MaF. Manažment, mzdy a financie : časopis pre ekonómov, podnikateľov, podniky a organizácie. - Bratislava : Ing. Miroslav Mračko, EPOS, 2005. ISSN 1335-9568, 2005, roč. 12, č. 1-2, s. 276-282.
    článok

    článok

  7. ŠINKOVÁ, Terézia. Cena je vždy dôležitá. In Slovenský Výber : mesačník manažmentu obchodu. - Bratislava : SON MEDIA, 2005. ISSN 1335-9266, 2005, roč. 9, č. 7-8, s. 12-13.
    článok

    článok

  8. SMIEŠNY, Jaroslav. Suši na "x" spôsobov. In Profit : týždenník o ekonomike a spoločnosti. - Bratislava : TREND HOLDING, s.r.o., 2002. ISSN 1335-4620, 15.2.2002, č. 7, s. 40-41.
    článok

    článok

  9. GÚČIK, Marián. Cestovný ruch a zážitková gastronómia. In Ekonomická revue cestovného ruchu = Economic review of tourism = Zeitschrift für Tourismuswirtschaft. - Banská Bystrica : Ekonomická fakulta UMB, 1999. ISSN 0139-8660, 1999, roč. 32, č. 1, s. 57-58.
    článok

    článok

  10. AUGUSTÍN, Martin. Moderné potraviny. In Obchod : stratégie v obchode a distribúcii. - Bratislava : Strategie na Slovensku, 1999. ISSN 1335-2008, 1999, č. 7-8, s. 32.
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.