Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 10  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth h0002982 xkni^"
  1. DALIO, Ray. Principy. Bratislava : Aktuell, 2021. 582 s. ISBN 978-80-8172-055-0. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 0]
    Principy

    kniha

  2. Innovative workplaces : making better use of skills within organisations. Paris : OECD, 2010. 147 s. OECD innovation strategy. ISBN 978-92-64-09567-0. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  3. KOHOUTEK, Rudolf - ŠTĚPANÍK, Jaroslav. Psychologie práce a řízení. Brno : CERM, 2000. 223 s. ISBN 80-214-1552-5. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
  4. ŠAJGALÍKOVÁ, Helena - BAJZÍKOVÁ, Ľubica. Organizačné kultúry : teória. 2. preprac. a dopl. vyd. Bratislava : Vydavateľstvo Ekonóm, 2000. 162 s. ISBN 80-225-1268-0. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  5. ŠAJGALÍKOVÁ, Helena - BAJZÍKOVÁ, Ľubica. Organizačné kultúry : prax. Bratislava : Vydavateľstvo Ekonóm, 2000. 141 s. ISBN 80-225-1269-9. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  6. BOHATÁ, Marie - SEKNIČKA, Pavel - ŠEMRÁK, Marián. Úvod do hospodářské etiky. Praha : CODEX Bohemia, 1997. 188 s. ISBN 80-85963-40-X. [Počet ex. : 2, z toho voľných 1, prezenčne 1]
  7. HELGESEN, Sally. The Web of Inclusion : A New Architecture for Building Great Organizations. 1. ed. New York : Currency and Doubleday, 1995. 304 s. ISBN 0-385-42364-0. [Počet ex. : 2, z toho voľných 2, prezenčne 0]
  8. SCOTT, William G. - HART, David K. Organizational Values in America. 1. ed. New Brunswick : Transaction Publ., 1990. 196 s. ISBN 0-88738-795-0. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  9. DAVIS, Keith - NEWSTROM, John W. Human Behavior at Work : Organizational Behavior. 8. ed. New York : MacGraw-Hill Book Co., 1989. 643 s. ISBN 0-07-015574-7. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  10. BOOHER, Dianna. Cutting Paperwork in the Corporate Culture. 1. ed. New York : Facts On File, 1986. 179 s. ISBN 0-8160-1343-8. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.