Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 31  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth h0003249 xcla^"
  1. Mäso nakupujeme takmer každý tretí deň. In Instore : [Slovakia]. - Bratislava : Events & Publishing, 2023. ISSN 1336-2348, 2023, roč. 21, č. 4, s. 42-43.
    článok

    článok

  2. KAPITÁN, Peter. Spotrebitelia nakupujú v menšom. In Tovar & Predaj. - Praha : ATOZ Marketing Services, 2023. ISSN 1805-0549, 7-8, č. 72, (2023.
    článok

    článok

  3. ŠPIČKA, Jindřich - NÁGLOVÁ, Zdeňka - GURTLER, Martin. Effects of the investment support in the Czech meat processing industry. In Agricultural economics. - Prague : Czech academy of agricultural sciences, 2017. ISSN 0139-570X, 2017, vol. 63, no. 8, s. 356-369.
    článok

    článok

  4. HALUZA, Ivan. Slovenské túžby po zasýtení Vietnamu. In Trend : týždenník o ekonomike a podnikaní. - Bratislava : News and Media Holding, 2015. ISSN 1335-0684, 23. apríla 2015, roč. 25, č. 16, s. 34-36.
    článok

    článok

  5. MURA, Ladislav. Prispôsobovanie marketingového manažmentu podnikateľských subjektov mäsospracujúceho priemyslu vnútorného trhu EÚ. In Acta academica karviniensia : vědecký recenzovaný časopis. - Karviná : Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta, 2011. ISSN 1212-415X, 2011, č. 1, s. 92-103.
    článok

    článok

  6. HORSKÁ, Elena - ORÉMUS, Peter. Processes and problems of the marketing management adaptation at the EU market : the case of the Slovak meat processing industry. In Agricultural economics. - Prague : Institute of Agricultural and Food Information, 2008. ISSN 0139-570X, 2008, vol. 54, no. 8, s. 392-398. Dostupné na : <http://www.agriculturejournals.cz/publicFiles/01946.pdf>
    článok

    článok

  7. VIDAL, Shirley Consuelo Banús. Produkce masa v Bolívii v letech 2000-2005. In Acta oeconomica Pragensia : vědecký časopis Vysoké školy ekonomické v Praze. - Praha : Vysoká škola ekonomická, 2008. ISSN 0572-3043, 2008, roč. 16, č. 5, s. 84-98.
    článok

    článok

  8. MERAVÁ, Eva. Výsledky SPACE analýzy vo vybraných odboroch potravinárskeho priemyslu. In Ekonomika poľnohospodárstva. - Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 2007. ISSN 1335-6186, 2007, roč. 7, č. 4, s. 39-43.
    článok

    článok

  9. HALUZA, Ivan. Zlacňovanie mäsa ženie slovenských spracovateľov do strát. In Trend : týždenník o hospodárstve a podnikaní. - Bratislava : TREND Holding, 2005. ISSN 1335-0684, 25. augusta 2005, č. 33, s. 34-35.
    článok

    článok

  10. SOMMER, Alexander. Každý kus mäsa bude mať svoju identitu. In Hospodárske noviny : denník o ekonomike a politike. - Bratislava : Ecopress, 2005. ISSN 1335-4701, 16. augusta 2005, roč. 13, č. 158, s. 22.
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.