Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 121  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth h0004571 xpca^"
  1. JANČIČKOVÁ, Lea - PAKŠIOVÁ, Renáta. R&D Projects Implemented in Food Enterprises Focused on Sustainability in the Slovak Republic. - Registrovaný: Scopus. In European Food and Feed Law Review. - Berlín : Lexxion Verlagsgesellschaft. ISSN 1862-2720, 2023, vol. 18, no. 1, pp. 31-36. VEGA 1/0089/23.
    článok

    článok

  2. HRUŠOVSKÁ, Dana. The Influence of Perceived Value Factors on Overall Consumer Satisfaction. In Economics, Finance and Business Management 2023 : Economics, Management and Entrepreneurship in Digital Age 2023. International Scientific Conference. Economics, Finance and Business Management 2023 [EFAM 2023] : Economics, Management and Entrepreneurship in Digital Age 2023. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2023. ISBN 978-80-225-5058-1, pp. 313-319. VEGA 1/0462/23.
    článok

    článok

  3. GONDÁROVÁ, Jana - VARGOVÁ, Emese - JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka. Zmeny nákupného správania spotrebiteľov v segmente biopotravín spôsobené vplyvom pandémie Covid-19. In Významné aspekty udržateľného rozvoja : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2022. ISBN 978-80-225-5002-4, s. 21-29. VEGA 1/0398/22.
    článok

    článok

  4. IVANČÁKOVÁ, Jaroslava. Food Risk Management in Terms of Sustainable Consuption and Production. In Socio-Economic Determinants of Sustainable Consumption and Production II. : Proceedings of Scientific Papers. - Brno : Masaryk University Press, 2021. ISBN 978-80-210-7681-5, pp. 75-83 online. VEGA 1/0708/20.
    článok

    článok

  5. DZUROVÁ, Mária - HRUŠOVSKÁ, Dana - KAPSDORFEROVÁ, Zuzana. Challenges and Opportunities for Food Producers in the 21st Century : Scientific Monograph. Reviews: Denisa Čiderová, Daniela Hupková. 1st Edition. Ljubljana : Verlag Dashöfer, 2021. 161 s. [8,05 AH]. KEGA 002eu-4/2019. ISBN 978-961-6869-69-0. [Počet ex. : 2, z toho voľných 1, prezenčne 1]
  6. ČECH, Ľubomír - ONDRIAŠ, Juraj. Islamské ekonomické myslenie vo vybraných krajinách ázijského kontinentu. Recenzenti: Rastislav Kazanský, Michael Augustín. 1. vydanie. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2021. 154 s. [7,81 AH]. VEGA 1/0490/19. ISBN 978-80-225-4923-3. [Počet ex. : 37, z toho voľných 35, prezenčne 2]
  7. ZÁLEŽÁKOVÁ, Eliška. Význam poľnohospodárstva v súčasnosti a využitie Industry 4.0 v tomto segmente. In Ekonomika, financie a manažment podniku - rok 2020 : zborník vedeckých prác vydaný pri príležitosti 80. výročia založenia Ekonomickej univerzity v Bratislave = Proceedings of Scientific Papers Issued to Mark the 80th Anniversary of the University of Economics in Bratislava. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2020. ISBN 978-80-225-4749-9, s. 693-700 online. VEGA 1/0017/20.
    článok

    článok

  8. ONDRIAŠ, Juraj. Halal ekonomika v Číne. In Aktuálne otázky islamskej ekonomiky a finančníctva : zborník vedeckých prác = Volume of Scientific Papers. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2020. ISBN 978-80-225-4768-0, s. 85-93 online. VEGA 1/0490/19.
    článok

    článok

  9. LACKOVÁ, Alica. Spotrebiteľský prístup k dizajnu a ekológii obalov potravinárskych výrobkov. In Desire. Design and Research in Business. International Scientific Conference. Desire. Design and Research in Business : Proceedings of the of the International Scientific Conference. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2020. ISBN 978-80-225-4705-5, s. 62-69 online. VEGA 1/0543/18.
    článok

    článok

  10. ANDREJOVSKÝ, Pavol. Podpora sociálneho podnikania a udržateľná produkcia potravín. In Nové trendy v manažmente a marketingu - Ekonomicko-manažérske aspekty súčasného podnikania. vedecký workshop. Nové trendy v manažmente a marketingu - Ekonomicko - manažérske aspekty súčasného podnikania : recenzovaný zborník abstraktov z vedeckého workshopu. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2020. ISBN 978-80-225-4707-9, s. 6 CD-ROM.
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.