Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 123  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth h0004571 xpca^"
  1. KNÍŽAT, Peter. Functional Linear Regression: a Case Study From the Food Industry. In Ekonomické rozhľady : vedecký časopis Ekonomickej univerzity v Bratislave. - Bratislava : Ekonomická univerzita v Bratislave, 2024. ISSN 0323-262X, 2024, roč. 53, č. 1, s. 22-31. VEGA 1/0211/21, VEGA 1/0047/23.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF647.6 KBverejne dostupné
    článok

    článok

  2. WOJCIECHOWSKA-SOLIS, Julia et al. Consumer in the Organic Food Market : Example of Visegrad Countries. Reviewed by: Sebastian Stępień, Michał Roman. 1st Edition. Warszawa : CeDeWu, 2024. 169 s. [8,45 AH]. Grant 22320288. ISBN 978-83-8102-896-7.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF8.1 MBverejne dostupné
    elektronická kniha

    elektronická kniha

  3. ČVIRIK, Marián - KITA, Pavol. Inovatívne obchodné modely formátov maloobchodných potravinárskych jednotiek v Bratislave. Recenzenti: Ľudmila Nagyová, Richard Fedorko. 1. vydanie. Bratislava : Univerzita Komenského v Bratislave, 2024. 142 s. [7,7 AH]. VEGA 1/0012/22. ISBN 978-80-223-5878-1.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF5.1 MBverejne dostupné
    elektronická kniha

    elektronická kniha

  4. HRUŠOVSKÁ, Dana. The Influence of Perceived Value Factors on Overall Consumer Satisfaction. In Economics, Finance and Business Management 2023 : Economics, Management and Entrepreneurship in Digital Age 2023. International Scientific Conference. Economics, Finance and Business Management 2023 [EFAM 2023] : Economics, Management and Entrepreneurship in Digital Age 2023. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2023. ISBN 978-80-225-5058-1, pp. 313-319. VEGA 1/0462/23.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené278.5 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok

  5. JANČIČKOVÁ, Lea - PAKŠIOVÁ, Renáta. R&D Projects Implemented in Food Enterprises Focused on Sustainability in the Slovak Republic. - Registrovaný: Scopus. In European Food and Feed Law Review. - Berlin : Lexxion Verlagsgesellschaft. ISSN 1862-2720, 2023, vol. 18, no. 1, pp. 31-36. VEGA 1/0089/23.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené 138 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok

  6. GONDÁROVÁ, Jana - VARGOVÁ, Emese - JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka. Zmeny nákupného správania spotrebiteľov v segmente biopotravín spôsobené vplyvom pandémie Covid-19. In Významné aspekty udržateľného rozvoja : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2022. ISBN 978-80-225-5002-4, s. 21-29. VEGA 1/0398/22.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené346.3 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok

  7. IVANČÁKOVÁ, Jaroslava. Food Risk Management in Terms of Sustainable Consuption and Production. In Socio-Economic Determinants of Sustainable Consumption and Production II. : Proceedings of Scientific Papers. - Brno : Masaryk University Press, 2021. ISBN 978-80-210-7681-5, pp. 75-83 online. VEGA 1/0708/20. 1/0708/20, VEGA, Sociálno-ekonomické determinanty trvalo udržateľnej spotreby a výroby z hľadiska vplyvu na výkonnosť a konkurencieschopnosť podnikov.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené408.9 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok

  8. DZUROVÁ, Mária - HRUŠOVSKÁ, Dana - KAPSDORFEROVÁ, Zuzana. Challenges and Opportunities for Food Producers in the 21st Century : Scientific Monograph. Reviews: Denisa Čiderová, Daniela Hupková. 1st Edition. Ljubljana : Verlag Dashöfer, 2021. 161 s. [8,05 AH]. KEGA 002EU-4/2019. ISBN 978-961-6869-69-0. 002EU-4/2019, KEGA, Integrácia a systematizácia výsledkov vedeckovýskumnej činnosti v oblasti ochrany spotrebiteľa, s primárnou orientáciou na potravinovú bezpečnosť, za účelom modelovania adekvátneho spotrebiteľského správania. [Počet ex. : 2, z toho voľných 1, prezenčne 1]
  9. ČECH, Ľubomír - ONDRIAŠ, Juraj. Islamské ekonomické myslenie vo vybraných krajinách ázijského kontinentu. Recenzenti: Rastislav Kazanský, Michael Augustín. 1. vydanie. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2021. 154 s. [7,81 AH]. VEGA 1/0490/19. ISBN 978-80-225-4923-3. [Počet ex. : 37, z toho voľných 35, prezenčne 2]
  10. ONDRIAŠ, Juraj. Halal ekonomika v Číne. In Aktuálne otázky islamskej ekonomiky a finančníctva : zborník vedeckých prác = Volume of Scientific Papers. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2020. ISBN 978-80-225-4768-0, s. 85-93 online. VEGA 1/0490/19.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené180.8 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.