Výsledky vyhľadávania
- GLASER-OPITZOVÁ, Helena. Harmonizovaný index spotrebiteľských cien – nové zdroje údajov a metódy ich spracovania : dizertačná práca. Školiteľ: Mária Vojtková. Bratislava, 2024. 119 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Elektronická verzia práce 2.4 MB z IP adresy EU po prihlásení - Chránime tradičné špeciality : tipy a recepty. 1. vydanie. [Bratislava] : Zum Zum production, 2023. 47 s. ISBN 978-92-68-04192-5. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 18.2 MB verejne dostupné - SNOWDON, Christopher. Nanny State Index ’23. Brussels : EPICENTER, 2023. 85 s. [Počet ex. : 2, z toho voľných 1, prezenčne 1]
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 3.8 MB verejne dostupné - SNOWDON, Christopher - ĎURANA, Radovan. Index pestúnskeho štátu 2023. 5/2023. Bratislava : INESS - Inštitút ekonomických a spoločenských analýz, 2023. 6 s. [Počet ex. : 2, z toho voľných 1, prezenčne 1]
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 1.9 MB verejne dostupné - Key Figures on the European Food Chain. 2022 Edition. Luxembourg : Publications Office of the European Union, 2022. 101 s. ISBN 978-92-76-59661-5. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 23.6 MB verejne dostupné - KRIŽAN, František. Kde nakupujeme, čo nakupujeme a prečo nakupujeme : lokality maloobchodu a spotreby a správanie spotrebiteľov. 1. vydanie. Bratislava : Vydavateľstvo UK, 2020. 264 s. ISBN 978-80-223-4861-4. [Počet ex. : 4, z toho voľných 3, prezenčne 1]
- KEREKRÉTY, Jozef. STN EN ISO 22000. Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, 2019. 44 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
- Innowacje w kształtowaniu jakości produktów żywnościowych. Recenzenci: Michał Halagarda, Małgorzata Krzywonos, Wanda Kudełka. 1. edycja. Radom : Sieć Badawcza Łukasiewicz - Instytut Technologii Eksploatacji, 2019. [155 s.]. Towaroznawstwo w badaniach i praktyce. ISBN 978-83-7789-594-8.
- BIELEKOVÁ, Eva et al. Potravinová bezpečnosť a diverzita stravy v tranzitívnych krajinách. Recenzenti: Jozef Gálik, Marián Tóth. 1. vydanie. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2019. 64 s. [4,64 AH]. VEGA 1/0928/17, APVV-16-0321. ISBN 978-80-552-2126-7.
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 2.9 MB verejne dostupné - Reshaping Decentralised Development Co-operation : The Key Role of Cities and Regions for the 2030 Agenda. Paris : OECD, 2018. 227 s. Dostupné na : <https://www.oecd-ilibrary.org/urban-rural-and-regional-development/reshaping-decentralised-development-co-operation_9789264302914-en> ISBN 978-92-64-30290-7. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]