Výsledky vyhľadávania
- SNOWDON, Christopher. Nanny State Index ’23. Brussels : EPICENTER, 2023. 85 s. [Počet ex. : 2, z toho voľných 1, prezenčne 1]
- SNOWDON, Christopher - ĎURANA, Radovan. Index pestúnskeho štátu 2023. 5/2023. Bratislava : INESS - Inštitút ekonomických a spoločenských analýz, 2023. 6 s. [Počet ex. : 2, z toho voľných 1, prezenčne 1]
- Chránime tradičné špeciality : tipy a recepty. 1. vydanie. [Bratislava] : Zum Zum production, 2023. 47 s. ISBN 978-92-68-04192-5. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
- Key Figures on the European Food Chain. 2022 Edition. Luxembourg : Publications Office of the European Union, 2022. 101 s. ISBN 978-92-76-59661-5. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
- KRIŽAN, František. Kde nakupujeme, čo nakupujeme a prečo nakupujeme : lokality maloobchodu a spotreby a správanie spotrebiteľov. 1. vydanie. Bratislava : Vydavateľstvo UK, 2020. 264 s. ISBN 978-80-223-4861-4. [Počet ex. : 4, z toho voľných 2, prezenčne 1]
- KEREKRÉTY, Jozef. STN EN ISO 22000. Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, 2019. 44 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
- BIELEKOVÁ, Eva et al. Potravinová bezpečnosť a diverzita stravy v tranzitívnych krajinách. Recenzenti: Jozef Gálik, Marián Tóth. 1. vydanie. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2019. 64 s. [4,64 AH]. VEGA 1/0928/17, APVV-16-0321. ISBN 978-80-552-2126-7.
- Innowacje w kształtowaniu jakości produktów żywnościowych. Recenzenci: Michał Halagarda, Małgorzata Krzywonos, Wanda Kudełka. 1. edycja. Radom : Sieć Badawcza Łukasiewicz - Instytut Technologii Eksploatacji, 2019. [155 s.]. Towaroznawstwo w badaniach i praktyce. ISBN 978-83-7789-594-8.
- ILIFFE, John. Africans : The History of a Continent. 3rd Edition. New York : Cambridge University Press, 2018. 402 s. African Studies Series. ISBN 978-1-316-64812-4. [Počet ex. : 2, z toho voľných 0, prezenčne 2]