Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 408  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth h0004572 xpca^"
  1. VIDOVÁ, Jarmila. Agricultural Production, Sustainable Food System and Food (non)Waste. - Registrovaný: Scopus. In Waste Forum : recenzovaný časopis pro výsledky výzkumu a vývoje pro odpadové hospodářství. - Praha : České ekologické manažerské centrum. ISSN 1804-0195, 2024, č. 1, s. 48-59 online. VEGA 1/0226/23.
    článok

    článok

  2. KINTLER, Jakub - REMEŇOVÁ, Katarína - KMETY BARTEKOVÁ, Mária. Price Sensitivity Testing as a Basic Tool for Strategic Pricing Decisions. - Registrovaný: Web of Science. In Strategic Management : International Journal of Strategic Management and Decision Support Systems in Strategic Management. - Subotica : Faculty of Economics in Subotica University of Novi Sad, 2023. ISSN 2334-6191, 2023, vol. 28, no. 1, pp. 20-32. VEGA 1/0582/22.
    článok

    článok

  3. VIDOVÁ, Jarmila. (Un)sustainable Food System and Healthy Environment. In Economic and Social Development : 96th International Scientific Conference on Economic and Social Development - "Era of Global Crises". - Varazdin : Varazdin Development and Entrepreneurship Agency, 2023. ISSN 1849-7535, pp. 141-148. VEGA 1/0226/23.
    článok

    článok

  4. VIDOVÁ, Jarmila. (Un)sustainable Food System and Healthy Environment. In Economic and Social Development. International Scientific Conference on Economic and Social Development - "Era of Global Crises". Economic and Social Development : 96th International Scientific Conference on Economic and Social Development - "Era of Global Crises". - Varazdin : Varazdin Development and Entrepreneurship Agency, 2023. ISSN 1849-7543, p. 13.
    článok

    článok

  5. VIDOVÁ, Jarmila. Spotrebné výdavky domácností vo víre cenových šokov. In Monitor hospodárskej politiky : [vedecko popularizačný časopis]. - Bratislava : Ekonomická univerzita v Bratislave, 2023. ISSN 2453-9287, 2023, č. 1, s. 13-15.
    článok

    článok

  6. LIESKOVSKÁ, Vanda - RESHETNIKOVA, Iryna L. Socially Responsible Marketing in Retail: Experience of Slovakia. In Marketing of Innovations. Innovations in Marketing. International Scientific Internet Conference. Marketing of Innovations. Innovations in Marketing : Materials of the International Scientific Internet Conference (December, 2023). - Bielsko-Biala : WSEH, 2023. ISBN 978-83-63649-15-9, pp. 101-103.
    článok

    článok

  7. KUHNOVÁ, Lenka - SZARYSZOVÁ, Petra - FRÍVALDSKÝ, Marián. Udržateľnosť Európskej únie v intenciách potravinovej bezpečnosti, lepšej výživy a udržateľného poľnohospodárstva. In Dosahovanie cieľov Agendy 2030 udržateľného rozvoja pod vplyvom celosvetovej pandémie COVID-19 KEGA č. 035EU-4/2022. Medzinárodný vedecký workshop. "Dosahovanie cieľov Agendy 2030 udržateľného rozvoja pod vplyvom celosvetovej pandémie COVID-19 KEGA č. 035EU-4/2022" : zborník recenzovaných príspevkov z medzinárodného vedeckého workshopu. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2023. ISBN 978-80-225-5095-6, s. 32-39. KEGA 035EU-4/2022.
    článok

    článok

  8. JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka - KOSANIĆ, Lenka - GUBÍNIOVÁ, Katarína. Enhancing Sustainability: Evaluating the Deposit Return System for PET Bottles and Aluminium Cans in Slovakia - Insights from Retail Chain Employees and a Food Wholesaler Owner. In Významné aspekty udržateľného rozvoja II. : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2023. ISBN 978-80-225-5091-8, s. 41-48. VEGA 1/0398/22, KEGA 030EU-4/2022.
    článok

    článok

  9. HRUŠOVSKÁ, Dana. The Influence of Perceived Value Factors on Overall Consumer Satisfaction. In Economics, Finance and Business Management 2023 : Economics, Management and Entrepreneurship in Digital Age 2023. International Scientific Conference. Economics, Finance and Business Management 2023 [EFAM 2023] : Economics, Management and Entrepreneurship in Digital Age 2023. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2023. ISBN 978-80-225-5058-1, pp. 313-319. VEGA 1/0462/23.
    článok

    článok

  10. JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka - KAŠŤÁKOVÁ, Elena. Tourism Focused on Vegans and Vegetarians. In Doskonalenie jakości usług przewodnickich w dobie pandemii. - Wroclaw : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wroclawiu, 2023. ISBN 978-83-67400-60-2, s. 17-32. VEGA 1/0398/22.
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.