Výsledky vyhľadávania
- FREŠO, Slavomír. The Impact of Environmental Footprint Labeling on Consumer Decision-Making in Food Purchasing. In Studia commercialia Bratislavensia : Scientific Journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava. - Bratislava : Ekonomická univerzita v Bratislave, 2025. ISSN 1339-3081, 2025, roč. 18, č. 1, s. 29-38. VEGA 1/0398/22.
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu PDF zabezpečené 499.3 KB dostupné po prihlásení - LENICKÁ, Barbara - JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka. Innovative Packaging Solutions as a Tool for Environmentally Responsible Development of Companies in the Food and Cosmetics Market. In International Scientific Conference of Doctoral Students. Proceedings of 12th International Scientific Conference of Doctoral Students : Košice, Slovakia, 29th May 2025. - Košice : Technická univerzita v Košiciach, 2025. ISBN 978-80-553-4833-9, pp. 89-94. VEGA 1/0398/22.
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu PDF zabezpečené 326.2 KB dostupné po prihlásení - GAJDA, Robert et al. Poziom bezpieczeństwa żywnościowego oraz status socjo-ekonomiczny mogą różnicować wybór miejsca zakupu żywności przez starsze kobiety z regionu Górnośląskiego. - Registrovaný: Scopus. In Żywność : Nauka - Technologia - Jakość. - Kraków : Polish Society of Food Technologists. ISSN 2451-0769, 2025, r. 32, nr. 1, s. 30-45.
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 458.2 KB verejne dostupné - GAJDA, Robert et al. Różnice we wzorach żywieniowych starszych kobiet na Górnym Śląsku ze względu na ich sytuację finansową i społeczną. - Registrovaný: Scopus. In Żywność : Nauka - Technologia - Jakość. - Kraków : Polish Society of Food Technologists. ISSN 2451-0769, 2025, r. 32, nr. 1, s. 131-153.
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 452.1 KB verejne dostupné - KLEPOCHOVÁ, Dagmar - ŽÁK, Štefan - HASPROVÁ, Mária. Comprehensive Research on the Diversification of Consumer Purchasing Behaviour on Food E-Commerce Platforms: an Age-Focused Analysis and Strategic Implications. In Exploring Consumer Choices: New Frontiers in Research Methodologies : Scientific Papers Collection. - Bratislava : Consumer Insights Agency, 2024. ISBN 978-80-974995-1-8, pp. 91-107. VEGA 1/0505/22.
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu PDF zabezpečené 541.2 KB dostupné po prihlásení - KOPČÁKOVÁ, Janka - GAJDOŠ, Jozef. Význam digitalizácie a zavedenia samoobslužných pokladní v praxi. In "Obchod a marketing". Vedecký workshop. "Obchod a marketing" : elektronický zborník príspevkov z vedeckého workshopu. - Košice : Katedra obchodného podnikania PHF EU, 2024. ISBN 978-80-225-5184-7, s. 48-54. VEGA 1/0450/24.
- HAŠČIK, Štefan - JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka. Researching Aspects of Sustainable Food Consumption in Slovakia. In Visegrad Journal on Bioeconomy and Sustainable Development : International Scientific Journal. - Nitra : Slovak University of Agriculture in Nitra, 2024. ISSN 1339-3367, 2024, vol. 13, no. 1, pp. 15-20. VEGA 1/0398/22.
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 367.1 KB verejne dostupné - JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka. The Market for Plant-Based Milk Alternatives in Slovakia. In Studia commercialia Bratislavensia : Scientific Journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava. - Bratislava : Ekonomická univerzita v Bratislave, 2024. ISSN 1339-3081, 2024, roč. 17, č. Special Issue, s. 149-163. VEGA 1/0398/22.
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu PDF zabezpečené 384.7 KB dostupné po prihlásení - ČVIRIK, Marián. Na čom záleží? Kľúčové aspekty biznis modelov maloobchodných potravinárskych reťazcov z pohľadu generácie Z na Slovensku. In Modelové prístupy k tvorbe inovatívneho obchodného modelu a marketingovej komunikácie v období digitalizácie. - Bratislava : Univerzita Komenského v Bratislave, 2024. ISBN 978-80-223-5826-2, s. 22-30. VEGA 1/0012/22.
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu PDF zabezpečené 266.4 KB dostupné po prihlásení - WOJCIECHOWSKA-SOLIS, Julia et al. Consumer in the Organic Food Market : Example of Visegrad Countries. Reviewed by: Sebastian Stępień, Michał Roman. 1st Edition. Warszawa : CeDeWu, 2024. 169 s. [8,45 AH]. Grant 22320288. ISBN 978-83-8102-896-7.
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 8.1 MB verejne dostupné