Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 20  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth h0004619 xcla^"
  1. Najviac utratíme za čipsy, ale nevieme triediť ich obaly. In Instore : [Slovakia]. - Bratislava : Events & Publishing, 2023. ISSN 1336-2348, 2023, roč. 21, č. 2, s. 34-35.
    článok

    článok

  2. ZAJKOVÁ, Daniela. Identifikácia domácich produktov v globálnom prostredí. In Globalizácia a jej sociálno-ekonomické dôsledky '11 : zborník [príspevkov] z medzinárodnej vedeckej konferencie : vydaný ako mimoriadne číslo elektronického časopisu Podniková ekonomika a manažment : pod záštitou Ministerstva financií SR : Rajecké Teplice 4. - 5. október 2011. - [Žilina] : [Katedra ekonomiky Fakulty prevádzky a ekonomiky dopravy a spojov Žilinskej univerzity], [2011]. ISSN 1336-5878, s. [1-5].
    článok

    článok

  3. VYBÍRALOVÁ, Júlia - DUPAĽ, Andrej. Kvalitatívne aspekty produktov ekologického poľnohospodárstva. In Ekonomika, financie a manažment podniku - rok 2003 : zborník príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie Fakulty podnikového manažmentu EU v Bratislave pri príležitosti 50. výročia jej založenia. - Bratislava : Fakulta podnikového manažmentu EU, 2003. ISBN 80-225-1759-3, s. 519-523.
    článok

    článok

  4. KOPRLOVÁ, Jana. Formy angažovanosti nemeckých a rakúskych výrobcov hmotných statkov na slovenskom trhu. In Adaptácia medzinárodného marketingu v slovenských podmienkach : zborník. - Bratislava : [s.n.], 2003. ISBN 80-225-1656-2, s. 53-79.
    článok

    článok

  5. MARINKOVIČOVÁ, Denisa. Slané variácie. In Obchod : maloobchod, veľkoobchod, distribúcia. - Bratislava : SANOMA MAGAZINES SLOVAKIA, 2001. ISSN 1335-2008, roč. 6, č. február 2001, s. 40-42.
    článok

    článok

  6. MALÁROVÁ, Viera. Rozhoduje detský spotrebiteľ. In Slovenský výber : časopis manažmentu obchodu. - Bratislava : SON MEDIA, 2001, 2001, roč. 5, č. 5, s. 16-17.
    článok

    článok

  7. LACKOVÁ, Alica. Zabezpečovanie kvality v komercionalizácii potravinárskych výrobkov. In Stratégia obchodného partnerstva v komercionalizácii produktov : zborník z vedeckého seminára : VEGA 5052. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2001. ISBN 80-225-1372-5, s. 23-31.
    článok

    článok

  8. KAJABA, Igor - HABÁN, Peter. Aktuálne potreby výživy a ich zabezpečenie u obyvateľstva technicky vyspelej spoločnosti. In Výživa a zdravie : časopis pre výživu. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2000. ISSN 0042-9406, január-marec 2000, roč. 45, č. 1, s. 11-13.
    článok

    článok

  9. ONDREJKA, Ján - GÖRNER, Fridrich. HACCP - systémový prístup ku kvalite poživatín. In Výživa a zdravie : časopis pre výživu. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2000. ISSN 0042-9406, 2000, roč. 45, č. 2, s. 27-28.
    článok

    článok

  10. GÖRNER, Fridrich - ONDREJKA, Ján. Systémový prístup ku kontrole hygienickej kvality poživatín. In Výživa a zdravie : časopis pre výživu. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2000. ISSN 0042-9406, január-marec 2000, roč. 45, č. 1, s. 7-9.
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.