Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 10  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth h0005003 xkni^"
  1. VEBER, Jaromír. Produktový a provozní management. Praha : VŠE v Praze, Nakladatelství Oeconomica, 2004. 153 s. ISBN 80-245-0611-4. [Počet ex. : 2, z toho voľných 1, prezenčne 1]
  2. TOMEK, Gustav - VÁVROVÁ, Věra. Výrobek a jeho úspěch na trhu. Praha : GRADA Publishing, 2001. 352 s. Manažer. ISBN 80-247-0053-0. [Počet ex. : 7, z toho voľných 4, prezenčne 3]
  3. LEŠČIŠIN, Michal. Základy manažmentu výroby. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 1999. 233 s. ISBN 80-225-1067-X. [Počet ex. : 3, z toho voľných 2, prezenčne 1]
  4. JEMALA, Ľubomír. Stratégia a systém manažmentu predvýrobných procesov : výzva pre lídrov a manažérov učiacich sa organizácií i štátu po roku 2000. Bratislava : Jemala Ľubomír, 1998. 330 s. ISBN 80-900467-1-1. [Počet ex. : 4, z toho voľných 3, prezenčne 1]
  5. STERN, Juraj - DUPAĽ, Andrej. Základy manažmentu výroby : Zbierka príkladov. 2. nezm. vyd. Bratislava : EU, 1993. 164 s. ISBN 80-225-0450-5. [Počet ex. : 3, z toho voľných 2, prezenčne 1]
  6. Stavební ročenka 1992. 1. vyd. Praha : SNTL, 1992. 372 s. ISBN 80-03-00370-9. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  7. MACKO, Ján. Manažment kvality : praktikum. 1. vyd. Bratislava : Edičné stredisko VŠE, 1992. 121 s. ISBN 80-225-0440-8. [Počet ex. : 3, z toho voľných 2, prezenčne 1]
  8. MAKOVEC, Jaromír. Základy řízení výroby. 1. vyd. Praha : VŠE, 1991. 98 s. ISBN 80-7079-110-1. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  9. HEYDE, Wolfgang - LAUDEL, Gerd - SABISCH, Helmut. Komplexná príprava výroby. Jozef Kurdel. 1. vyd. Bratislava : Alfa, 1990. 193 s. Edícia ekonomickej literatúry. ISBN 80-05-00658-6. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  10. Industriebetriebslehre : Handbuch für Studium und Prüfung. 3. überarb. Aufl. Wiesbaden : Gabler, 1986. 858 s. ISBN 3-409-33035-6. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.