Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 19  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth h0005149 xkni^"
  1. KRAVČÍK, Michal - KOHUTIAR, Juraj - GAŽOVIČ, Michal. Po nás púšť a potopa? Košice : MVO Ľudia a voda, 2012. 231 s. ISBN 978-80-970278-3-4. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
  2. Natural heritage of Korea, Dokdo. Daejon : Cultural Heritage Administration of Korea, 2009. CD-ROM. ISBN 978-89-6325-425-8. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
    elektronická kniha

    elektronická kniha

  3. Natural heritage of Korea, Dokdo. Daejon : Cultural Heritage Administration of Korea, 2009. 333 s. ISBN 978-89-6325-425-8. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  4. KRAVČÍK, Michal - POKORNÝ, Jan - KOHUTIAR, Juraj. Water for the recovery of the climate : a new water paradigm. [Košice] : [NGO People and Water], 2008. 122 s. ISBN 978-80-89089-71-0. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  5. KRAVČÍK, Michal - POKORNÝ, Jan - KOHUTIAR, Juraj. Voda pre ozdravenie klímy - Nová vodná paradigma. [Košice] : [MVO Ľudia a voda], 2007. 93 s. ISBN 978-80-969766-5-2. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  6. Exploring Korean history through world heritage. [S.l.] : The Academy of Korean Studies, 2005. 159 s. ISBN 89-7105-551-0. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  7. PAGE, Stephen J. Tourism: a modern synthesis. [S.l.] : Thomson Learning, 2001. 475 s. ISBN 1-86152-640-7. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  8. Environnement. Paris : Ministere de l'Aménagement du Territoire et de l'Environnement, [2001]. 179 s., 71 s. [Počet ex. : 2, z toho voľných 2, prezenčne 0]
  9. ARONSSON, Lars. The Development of sustainable tourism. London : CONTINUUM, 2000. 193 s. ISBN 0-8264-4885-2. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
  10. France. Paris : La Documentation francaise, 1999. 272 s. ISBN 2-11-004189-7. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.