Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 15  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth h0005648 xpca^"
  1. VIDOVÁ, Jarmila. The Crisis As an Opportunity for a Return to the Sustainable Country Self-Sufficiency. In European Forum of Entrepreneurship 2022 : "Coronavirus Pandemic Effects on the Economy in 2022: A Challenge or New Opportunities?". - Praha : NEWTON College, 2022. ISBN 978-80-87325-58-2, pp. 266-276.
    článok

    článok

  2. KUBICA, Milan - ŠVEJDOVÁ, Nikola. The Situation of Slovak agriculture and food industry following the Slovak food independence. In Aktuálne problémy podnikovej sféry 2016. Medzinárodná vedecká konferencia. Aktuálne problémy podnikovej sféry 2016 : [recenzovaný] zborník vedeckých prác : medzinárodná vedecká konferencia, Bratislava, 5.-6.5.2016. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016. ISBN 978-80-225-4245-6, s. 608-618 CD-ROM.
    článok

    článok

  3. POTISKOVÁ, Ingrid. Analýza príčin kritického stavu agrosektora. In Nové technológie a postupy vo vzdelávaní, podnikaní a obchode : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016. ISBN 978-80-225-4298-2, s. 139-145 CD-ROM. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
    článok

    článok

  4. POTISKOVÁ, Ingrid. Podpora produkcie tradičných regionálnych potravín - nevyhnutný krok k zvyšovaniu potravinovej sebestačnosti. In Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí. Medzinárodná vedecká konferencia. Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí : zborník vedeckých statí z medzinárodnej vedeckej konferencie : Bratislava 28. 11. 2016. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016. ISBN 978-80-225-4300-2, s. 168-174 CD-ROM. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
    článok

    článok

  5. Faktory zvyšovania výkonnosti poľnohospodárskych podnikov vo väzbe na rozvoj vidieka a zabezpečenie primeranej potravinovej sebestačnosti I. : [recenzovaný zborník vedeckých prác]. Miroslav Tóth a kolektív, redakčné a zostaviteľské práce: Miroslav Tóth ; vedeckí recenzenti: Alena Tršťanská, Martin Matušovič. 1. vyd. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2015. 90 s. [4,75 AH]. VEGA 1/0128/15. ISBN 978-80-225-4166-4. [Počet ex. : 2, z toho voľných 1, prezenčne 1]
  6. GALOVSKÁ, Marcela - JANKELOVÁ, Nadežda. Potravinová sebestačnosť - stratégia rozvoja potravinárskeho priemyslu. In Stratégia rozvoja agropotravinárstva a konkurenčná schopnosť agropotravinárskych podnikov IV. : [recenzovaný zborník vedeckých prác]. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2014. ISBN 978-80-225-3958-6, s. 34-39. VEGA 1/0026/12. 1/0026/12, VEGA, Stratégia rozvoja agropotravinárstva a konkurenčná schopnosť agropotravinárskych podnikov SR.
    článok

    článok

  7. FOLTÍNOVÁ, Alžbeta - DUBCOVÁ, Gabriela. Situácia a konkurencieschopnosť švajčiarskeho poľnohospodárstva za posledných 15 rokov. In Stratégia rozvoja agropotravinárstva a konkurenčná schopnosť agropotravinárskych podnikov IV. : [recenzovaný zborník vedeckých prác]. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2014. ISBN 978-80-225-3958-6, s. 112-121. VEGA 1/0026/12. 1/0026/12, VEGA, Stratégia rozvoja agropotravinárstva a konkurenčná schopnosť agropotravinárskych podnikov SR.
    článok

    článok

  8. REHÁK, Róbert. The Importance of Promoting the Sale of Slovak Products. - Registrovaný: Web of Science. In Application of knowledge in process of business dynamization in Central Europe. International scientific conference. Application of knowledge in process of business dynamization in Central Europe : the proceedings of the 5th international scientific conference on trade, international business and tourism : 16. - 17. october 2014, Mojmírovce, Slovak Republic. - Bratislava : EKONÓM publishing, 2014. ISBN 978-80-225-3994-4, pp. 419-427 CD-ROM. VEGA 1/0134/14. 1/0134/14, VEGA, Podpora inovácií v distribučných procesoch prostredníctvom zavádzania moderných technológií a optimalizácie logistických činností so zameraním na zníženie záťaže životného prostredia a na zvyšovanie kvality života.
    článok

    článok

  9. TEKULOVÁ, Zuzana. Sebestačnosť v potravinách : dizertačná práca. Škol. Prokop Jurášek. Bratislava, 2009. 167 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    kniha

    kniha

  10. NÉMETHOVÁ, Ildikó. Vplyv kultúry na ekonomický rozvoj v Írskej republike. In Medzinárodné vzťahy : vedecký časopis pre medzinárodné politické, ekonomické, kultúrne a právne vzťahy. - Bratislava : Fakulta medzinárodných vzťahov EU, 2008. ISSN 1336-1562, 2008, roč. 6, č. 2, s. 60-68.
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.