Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 3  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth h0005749 xpca^"
  1. ROWIECKA, Jacqueline A. et al. The Importance of the Diet Catering Sector During the COVID-19 Pandemic and Its Impact on Families Eating Together. - Registrovaný: Scopus. In Quality Production Improvement. System Safety: Human-Technical Facility-Environment. Quality Production Improvement and System Safety: QPI 16 - CZOTO 10 : Materials Research Proceedings. - Millersville : Materials Research Forum LLC, 2023. ISBN 978-1-64490-269-1. ISSN 2474-395X, pp. 315-322. VEGA 1/0398/22.
    článok

    článok

  2. PETROVČIKOVÁ, Katarína - LIESKOVSKÁ, Vanda. Gastrosektor a donáškové služby v čase pandémie. In „Obchod a marketing“. vedecký worskhop. „Obchod a marketing“ : elektronický zborník príspevkov z vedeckého workshopu. - Košice : Podnikovohospodárska fakulta EU, 2021. ISBN 978-80-225-4868-7, s. 37-41 online.
    článok

    článok

  3. VÁLEK, Juraj. Náležitosti nákladného listu podľa dohovoru CMR. In Online knižnica DPH profi. - Bratislava : Verlag Dashöfer. ISSN 1338-5313, 1.7.2015, [s. 1], [1,45 NS], online. Dostupné na : <http://www.dph.sk/33/nalezitosti-nakladneho-listu-podla-dohovoru-cmr-uniqueiduchxzASYZNakR305SNRs3DWdGas158GkWcEWLDBR_98/?query=n%E1le%BEitosti%20n%E1kladn%E9ho%20listu%20pod%B5a&serp=1>
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.