Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 6  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth h0006655 xkni^"
  1. Current trends in commodity science : food safety. Redakcja naukowa Maria Malecka, Urszula Samotyja. Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu, 2010. 93 s. Zeszyty naukowe, 147. ISBN 978-83-7417-506-7. ISSN 1689-7374. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  2. Palma : výročná správa 2001. Bratislava : Palma - Tumys a.s., [2002]. 16 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  3. WHITNEY, Eleanor Noss - ROLFES, Sharon Rady. Understanding nutrition. 9th ed. Belmont : Wadsworth/Thomson Learning, 2002. 697 s. ISBN 0-534-59004-7. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
  4. MATOŠKOVÁ, Dagmar. Konkurencieschopnosť potravinárskeho priemyslu podľa metódy PAM. Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 2002. 41 s. ISBN 80-8058-260-2. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  5. Palma - Tumys a.s. Bratislava : výročná správa 1999. Bratislava : Palma - Tumys a.s., 2000. 18 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  6. Manual of nutrition. 10. ed. London : The Stationery Office, 1995. 166 s. ISBN 0-11-242991-2. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.