Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 8  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth h0007153 xkni^"
  1. ŠÍP, Roman. Synergia a konfigurácia výrobného systému v intenciách strategickej orientácie v nakladateľstve : dizertačná práca. Školiteľ: Andrej Dupaľ. Bratislava, 2017. 144 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    kniha

    kniha

  2. MIČIETA, Branislav. Prosperujúci podnik : postupy podporujúce zvyšovanie produktivity a konkurenčnej schopnosti podnikov. Žilina : SLCP, 2000. 203 s. Knižnica SLCP. ISBN 80-968324-0-9. [Počet ex. : 2, z toho voľných 1, prezenčne 1]
  3. KASSAY, Štefan. Organizačný rozvoj korporácií : [korporačné a holdingové štruktúry]. Nové Zámky ; Žilina : STRATEG : Žilinská univerzita, Strojnícke fakulta - KPI, 1999. 164 s. ISBN 80-967919-5-8. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
  4. JIRÁSEK, Jaroslav. Štíhlá výroba. Praha : Grada Publishing, 1998. 199 s. ISBN 80-7169-394-4. [Počet ex. : 2, z toho voľných 1, prezenčne 1]
  5. KASSAY, Štefan. Marketingová stratégia firmy holdingového typu : tendencie korporačného rozvoja. I. 2. rozšír. vyd. [S.l.] : STRATEG, 1998. 454 s. ISBN 80-967919-2-3. [Počet ex. : 4, z toho voľných 1, prezenčne 3]
  6. LAMMING, Richard. Die Zukunft der Zulieferindustrie : Strategien der Zusammenarbeit: Lean Supply als Überlebenskonzept. [Z angl. prel.] Patricia Künzel. 1. Aufl. Frankfurt am Main ; New York : Campus, 1994. 400 s. ISBN 3-593-35018-1. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  7. Schlüsselfaktor Qualität : total quality management erfolgreich einführen und praktizieren. 1. Aufl. Wien : Manz, 1993. 239 s. ISBN 3-214-08225-6. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  8. DAVIDOW, William H. - MALONE, Michael S. Das virtuelle Unternehmen : Der Kunde als Co-Produzent. [Z angl. prel.] Hasso Rost. 1. Aufl. Frankfurt am Main ; New York : Campus, 1993. 251 s. ISBN 3-593-34947-7. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.