Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 7  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth h0007183 xpca^"
  1. GAJDOŠOVÁ, Florence Agnés Marguerite. Parler d’un produit: le fromage de chèvre. 1ère édition. [s.l.] : RFI Savoirs, 2021. [12 s.]. Dostupné na : <https://savoirs.rfi.fr/fr/apprendre-enseigner/societe/parler-dun-produit-le-fromage-de-chevre/1>
    kniha

    kniha

  2. GAJDOŠOVÁ, Florence Agnés Marguerite. Présenter les particularités d’un fromage régional. 1ère édition. Paris : Le français des affaires, 2021. 10 s. Dostupné na : <https://www.lefrancaisdesaffaires.fr/wp-content/uploads/2021/08/Numerifos_Presenter-les-particularites-d-un-fromage-regional_Fiche-enseignant.pdf>
  3. KOŠÚTOVÁ, Tatiana. Informácie o potravinách pre spotrebiteľov trpiacich potravinovou alergiou alebo intoleranciou a zaevidované chránené označenia syrov vo vybraných krajinách EÚ. In Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí. Medzinárodná vedecká konferencia. Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí : zborník vedeckých statí z medzinárodnej vedeckej konferencie : Bratislava 28. 11. 2016. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016. ISBN 978-80-225-4300-2, s. 149-154 CD-ROM. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
    článok

    článok

  4. LIESKOVSKÁ, Vanda et al. Retail manažment bioproduktov. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2012. CD-ROM [234 s., 10,25 AH]. VEGA 1/0906/11, APVV 0040-09. ISBN 978-80-225-3387-4. [Počet ex. : 3, z toho voľných 2, prezenčne 1]
    elektronická kniha

    elektronická kniha

  5. VYBÍRALOVÁ, Júlia. Ekologické poľnohospodárstvo v podnikovej praxi. In Stratégia rozvoja agropotravinárstva a konkurenčná schopnosť agropotravinárskych podnikov I. : [recenzovaný zborník vedeckých prác]. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2012. ISBN 978-80-225-3423-9, s. 77-82. VEGA 1/0026/12. 1/0026/12, VEGA, Stratégia rozvoja agropotravinárstva a konkurenčná schopnosť agropotravinárskych podnikov SR.
    článok

    článok

  6. KRNÁČOVÁ, Paulína. Bezpečnosť potravín pri tzv. predaji z dvora. In Bezpečnosť produktov a ochrana spotrebiteľa : zborník vedeckých statí : Products Safety Congress. - Košice : Euroedu, s. r. o., 2011. ISBN 978-80-969219-6-6, s. 78-86. KEGA 006EU-4/2011.
    článok

    článok

  7. LACKOVÁ, Alica - KARKALÍKOVÁ, Marta. Tovaroznalectvo potravinárskeho tovaru. 2. vyd. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2007, dotlač 2009, dotlač 2010. 192 s. ISBN 978-80-225-2317-2. [Počet ex. : 14, z toho voľných 12, prezenčne 2]


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.