Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 7  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth p0012695 xkni^"
  1. BUDAY, Štefan. Možnosti diverzifikácie podnikania na vidieku v záujme riešenia zamestnanosti. Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 2008. 73 s. Štúdia, č. 133/2008. ISBN 978-80-8058-476-4. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  2. BRADÁČOVÁ, Katarína - BUDAY, Štefan. Problémy rozvoja trhu s pôdou. Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 2008. 50 s. Štúdia, č. 141/2008. ISBN 978-80-8058-478-8. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  3. BUDAY, Štefan - BRADÁČOVÁ, Katarína. Monitorovanie trhu s pôdou, prenájom a renta vo vybraných regiónoch SR a jeho multifaktorová analýza za rok 2005. Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 2007. 50 s. Štúdia, č. 129/2007. ISBN 978-80-8058-463-4. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  4. STEHLO, Pavol - BUDAY, Štefan. Definovanie zásad diverzifikácie vidieckeho hospodárenia s finančnými nástrojmi spoločenstva, hlavne EAFRD. Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 2007. 51 s. Štúdia, č. 128/2007. ISBN 978-80-8058-462-7. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  5. BUDAY, Štefan. Rozvoj vidieka a zmeny v potravinových vertikálach v kontexte integrácie SR do EÚ. Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 2006. 228 s. ISBN 80-8058-430-3. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  6. STEHLO, Pavol - BUDAY, Štefan. Stratégia multifunkčného trvalo udržateľného poľnohospodárstva na slovenskom vidieku v podmienkach SR a EÚ. Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 2005. 46 s. Štúdia, č. 109/2005. ISBN 80-8058-411-7. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  7. STEHLO, Pavol - BUDAY, Štefan. Poľnohospodárstvo - súčasť ochrany životného prostredia a trvalo udržateľného rozvoja. Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 2005. 64 s. Štúdia, č. 92/2005. ISBN 80-8058-379-X. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.