Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 15  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth p0021179 xkni^"
  1. MLÁKAY, Jozef et al. Tovaroznalectvo priemyselného tovaru : praktikum. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, dotlač 2010. 166 s. ISBN 978-80-225-2932-7. [Počet ex. : 9, z toho voľných 5, prezenčne 4]
  2. KAJÁNKOVÁ, Katarína. Ekonomické a ekologické aspekty balenia tovaru : dizertačná práca. Škol. Igor Kačeňák. Bratislava, 2008. 148 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    kniha

    kniha

  3. POLÁK, Matej - KAČEŇÁK, Igor. Tovaroznalectvo potravinárskeho tovaru. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2003. 166 s. ISBN 80-225-1695-3. [Počet ex. : 8, z toho voľných 7, prezenčne 1]
  4. KOLLÁR, Vojtech et al. Produktová politika. Bratislava : Sprint, 2003. 552 s. ISBN 80-88848-96-2. [Počet ex. : 7, z toho voľných 4, prezenčne 3]
  5. HLÔŠKA, Branislav - KAČEŇÁK, Igor - MLÁKAY, Jozef. Tovaroznalectvo priemyselného tovaru. 2. vyd. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2002. 322 s. ISBN 80-225-1540-X. [Počet ex. : 11, z toho voľných 10, prezenčne 1]
  6. KAČEŇÁK, Igor. Environmentálne aspekty balenia tovaru. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2002. 164 s. ISBN 80-225-1531-0. [Počet ex. : 3, z toho voľných 1, prezenčne 1]
  7. HLÔŠKA, Branislav - KAČEŇÁK, Igor - MLÁKAY, Jozef. Tovaroznalectvo priemyselného tovaru. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2001. 402 s. ISBN 80-225-1384-9. [Počet ex. : 11, z toho voľných 10, prezenčne 1]
  8. KAČEŇÁK, Igor. Základy balenia potravín. Bratislava : ARM 333, 2001. 198 s. ISBN 80-967945-6-6. [Počet ex. : 3, z toho voľných 1, prezenčne 2]
  9. HLÔŠKA, Branislav - KAČEŇÁK, Igor - MLÁKAY, Jozef. Tovaroznalectvo priemyselného tovaru. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2000. 327 s. ISBN 80-225-1256-7. [Počet ex. : 3, z toho voľných 2, prezenčne 1]
  10. STRHAN, Rastislav - KOLLÁR, Vojtech - KAČEŇÁK, Igor. Environmentálna produktová politika. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2000. 220 s. ISBN 80-225-1172-2. [Počet ex. : 8, z toho voľných 6, prezenčne 2]

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.