Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 7  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth p0024590 xcla^"
  1. RAPACZ, Andrzej - GRYSZEL, Piotr. Názory zákazníkov na inovácie v poľských reštauráciách. In Ekonomická revue cestovného ruchu : vedecký časopis Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela. - Banská Bystrica : Ekonomická fakulta UMB, 2020. ISSN 0139-8660, 2020, roč. 53, č. 2, s. 80-88.
    článok

    článok

  2. RAPACZ, Andrzej - GRYZSEL, Piotr. Kulinársky cestovný ruch: prípadová štúdia Dolného Sliezska. In Ekonomická revue cestovného ruchu : vedecký časopis Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela. - Banská Bystrica : Ekonomická fakulta UMB, 2019. ISSN 0139-8660, 2019, roč. 52, č. 1, s. 4-13.
    článok

    článok

  3. RAPACZ, Andrzej - JANUSZEWSKA, Malgorzata. Štrukturálne zmeny produktu kúpeľných podnikov: prípadová štúdia Dolného Sliezska. In Ekonomika a spoločnosť : vedecký časopis Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici. - Banská Bystrica : Ekonomická fakulta UMB, 2018. ISSN 1335-7069, 2018, roč. 19, č. 1, s. 28-36.
    článok

    článok

  4. RAPACZ, Andrzej. Zvyšovanie konkurencieschopnosti ponuky Poľska na európskom trhu cestovného ruchu. In Ekonomická revue cestovného ruchu : vedecký časopis Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela. - Banská Bystrica : Ekonomická fakulta UMB, 2004. ISSN 0139-8660, 2004, roč. 37, č. 2, s. 73-78.
    článok

    článok

  5. RAPACZ, Andrzej. Kvalita služieb na trhu cestovného ruchu v Poľsku. In Ekonomická revue cestovného ruchu. ISSN 0139-8660, 1998, roč. 31, č. 3, s. 144-149.
    článok

    článok

  6. RAPACZ, Andrzej. Kvalita služieb v súčasnom hotelierstve. In Ekonomická revue cestovného ruchu, 1995, roč. 28, č. 4, s. 167-173.
    článok

    článok

  7. RAPACZ, Andrzej. Príprava kvalifikovaných pracovníkov pre cestovný ruch v Poľsku. In Ekonomická revue cestovného ruchu, 1994, roč. 27, č. 4, s. 147-151.
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.