Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 8  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth p0029286 xkni^"
  1. KUZMIŠIN, Peter - KUZMIŠINOVÁ, Viera. Vývojové trendy v medzinárodnom podnikateľskom prostredí a podnikaní a ich národné a regionálne implikácie : otázky teórie a praxe. Košice : Technická univerzita v Košiciach, Ekonomická fakulta, 2014. 222 s. ISBN 978-80-553-1903-2. [Počet ex. : 3, z toho voľných 1, prezenčne 1]
  2. LUKÁČOVÁ, Anna. Konkurencieschopnosť podnikateľskej sféry v Prešovskom samosprávnom kraji : dizertačná práca. Školiteľ: Peter Kuzmišin. Košice, 2011. 167 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    kniha

    kniha

  3. POLOUČEK, Stanislav et al. Peniaze, banky, finančné trhy. Bratislava : Iura Edition, 2010. 476 s. Ekonómia. ISBN 978-80-8078-305-1. [Počet ex. : 9, z toho voľných 7, prezenčne 2]
  4. PALAŠČÁKOVÁ, Daniela. Tvorba systému riadenia kvality v kontexte európskych trendov (na príklade vysokoškolského prostredia na Slovensku) : dizertačná práca. Škol. Peter Kuzmišin. Bratislava, 2009. 186 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    kniha

    kniha

  5. BOSÁKOVÁ, Mária. Analýza podnikateľského prostredia v sekundárnom sektore a jeho vplyv na rozvoj východoslovenského regiónu : dizertačná práca. Školiteľ: Peter Kuzmišin. Košice, 2004. 184 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    kniha

    kniha

  6. KUZMIŠIN, Peter. Podnik a podnikanie v trhovom prostredí. Ostrava : ethics, 2000. 414 s. ISBN 80-902713-0-8. [Počet ex. : 5, z toho voľných 5, prezenčne 0]
  7. KUZMIŠIN, Peter. Vybrané aspekty fungovania marketingovo riadenej firmy. Prešov : ManaCon, 1999. 103 s. ISBN 80-85668-86-6. [Počet ex. : 8, z toho voľných 8, prezenčne 0]
  8. KUZMIŠIN, Peter. Vnútropodnikový chozraščot a brigádne formy organizácie práce a odmeňovania. 1. vyd. Bratislava : Slovenský ústredný výbor SAK ČSSR, 1985. 66 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.